Închide meniul

Ilie Dumitrescu îl critică pe Gică Hagi: "Acolo a greșit!" Ce spune despre dezastrul de la Viitorul

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2021, 18:27

Reclamă
Ilie Dumitrescu îl critică pe Gică Hagi: "Acolo a greșit!" Ce spune despre dezastrul de la Viitorul

Hepta

Criză fără precedent la Viitorul

La începutul acestui sezon, Gică Hagi a renunțat la banca Viitorului după șase ani. "Regele" l-a adus pe Ruben de la Barerra, dar ibericul n-a avut rezultatele dorite. A fost adus Mircea Rednic în această iarnă, însă nici "Puriul" n-a redresat echipa. Viitorul a ratat play-off-ul pentru al doilea an la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu știe unde a greșit Gică Hagi

Ilie Dumitrescu pune rezultatele dezastruoase ale echipei din Ovidiu pe seama plecării lui Gică Hagi. Viitorul a ajuns la 10 înfrângeri în acest sezon și este fără victorie de cinci etape.

"Hagi a fost un fel de Ferguson pentru Viitorul, pentru tot ce însemna academie și echipa mare. Cred că acolo nu a gestionat foarte bine situația. El a făcut un pas în spate, cu numirea spaniolului, acolo cred că a greșit.

Adică el a vrut să iasă, a vrut să transmită un mesaj clar, că nici nu i-a mai lăsat nici măcar pe asistenții lui să se ocupe, de exemplu pe Cătălin Anghel. Adică a vrut să se vadă clar că nu mai este niciun fel de implicare la echipă. Cred că aici a greșit Hagi. E clar că el și-a dat seama de greșeala asta", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Viitorul are numai două victorii în 2021. Singurele echipe învinse de constănțeni în acest an sunt Hermannstadt și Dinamo, ocupantele locurilor 15 și 14. 

Reclamă

Viitorul este în acest moment pe locul 11. Constănțenii sunt la 10 puncte de ultimul loc de play-off. 

Viitorul – Poli Iași 1-2

În meciul restanță din etapa a 24-a, Viitorul a pierdut și împotriva codașei din Liga 1. Echipa lui Mircea Rednic a cedat cu 1-2 pe teren propriu în fața lui Poli Iași.

Ieșenii au deschis scorul în minutul 51, prin Djuranovic. Viitorul a alergat după egalare, iar aceasta a venit de la Juhvel Tsoumou, în minutul 82. 

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iași a mai lovit însă o dată. Andreas Calcan a înscris cu 5 minute înainte de final, din pasa fostului antrenor, Andrei Cristea. A fost a doua victorie din ultimele trei etape pentru Poli Iași.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și