Închide meniul

"Auzeam vorbe pe la spate! Acolo doar Rotaru contează!" Victor Piţurcă a dezvăluit de ce a plecat de la Craiova: "Am fost tâmpit că m-am dus" 

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 6:39

Reclamă
"Auzeam vorbe pe la spate! Acolo doar Rotaru contează!" Victor Piţurcă a dezvăluit de ce a plecat de la Craiova: "Am fost tâmpit că m-am dus" 

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Piţurcă a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Mihai Rotaru

Colaborarea dintre Victor Piţurcă şi Mihai Rotaru s-a încheiat după numai câteva luni. Fostul selecţioner a explicat care au fost motivele pentru care a decis să plece de la echipă. Imixtiunea patronului la echipa era pregnantă, iar lui Piţurcă nu i-a convenit acest lucru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la Craiova am plecat pentru că nu puteam face performanță. Rotaru vorbea cu fotbaliștii. La Craiova e doar Rotaru, nimeni altcineva nu contează. Eu am fost tâmpit că m-am dus la Craiova, trebuia să mă duc din iarnă. Am muncit patru luni de zilă, dar auzeam vorbe pe la spate.Erau jucătorii obișnuiți cu italienii, veneau la 11 și plecau la 12 și jumătate. Ce era să fi făcut, nu puteam să las lucrurile așa”, a spus Victor Piţurcă la Digi Sport.

Victor Piţurcă, în război deschis cu Mihai Rotaru din cauza lui Octavian Popescu

Victor Piţurcă (64 ani) a fost scos din sărite de Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova. Fostul selecţioner a dezvăluit cum a fost transferat Octavian Popescu de FCSB.

Piţurcă a fost acuzat de Mihai Rotaru că a intermediat transferul lui Octavian Popescu la FCSB. Fostului selecţioner nu i-a picat bine declaraţia patronului Craiovei şi a dezvăluit care este, de fapt, adevărata poveste a mutării tânărului fotbalist la Bucureşti. De asemenea, "Piţi" a precizat că îşi doreşte ca Gigi Becali să dea un nou tun financiar cu "perla" sa.

"Vreau să spun ceva despre Octavian Popescu. Am înțeles de la domnul Mihai Rotaru că eu l-am îndrumat pe Octavian Popescu spre FCSB. Minte. Minte cu o seninătate pe care nu am văzut-o la nimeni. La un moment dat îmi zice să merg să văd un jucător, l-am văzut pe puști, mi-a plăcut de el, i-am zis nu mai sta, cumpără-l. A, nu, că e jucătorul nostru, vreau să mai văd… L-am adus la echipa mare, am stat vreo opt, zece zile", a mai spus Piţurcă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și