Închide meniul

"Auzeam vorbe pe la spate! Acolo doar Rotaru contează!" Victor Piţurcă a dezvăluit de ce a plecat de la Craiova: "Am fost tâmpit că m-am dus" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 6:39

"Auzeam vorbe pe la spate! Acolo doar Rotaru contează!" Victor Piţurcă a dezvăluit de ce a plecat de la Craiova: "Am fost tâmpit că m-am dus" 

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Piţurcă a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Mihai Rotaru

Colaborarea dintre Victor Piţurcă şi Mihai Rotaru s-a încheiat după numai câteva luni. Fostul selecţioner a explicat care au fost motivele pentru care a decis să plece de la echipă. Imixtiunea patronului la echipa era pregnantă, iar lui Piţurcă nu i-a convenit acest lucru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la Craiova am plecat pentru că nu puteam face performanță. Rotaru vorbea cu fotbaliștii. La Craiova e doar Rotaru, nimeni altcineva nu contează. Eu am fost tâmpit că m-am dus la Craiova, trebuia să mă duc din iarnă. Am muncit patru luni de zilă, dar auzeam vorbe pe la spate.Erau jucătorii obișnuiți cu italienii, veneau la 11 și plecau la 12 și jumătate. Ce era să fi făcut, nu puteam să las lucrurile așa”, a spus Victor Piţurcă la Digi Sport.

Victor Piţurcă, în război deschis cu Mihai Rotaru din cauza lui Octavian Popescu

Victor Piţurcă (64 ani) a fost scos din sărite de Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova. Fostul selecţioner a dezvăluit cum a fost transferat Octavian Popescu de FCSB.

Piţurcă a fost acuzat de Mihai Rotaru că a intermediat transferul lui Octavian Popescu la FCSB. Fostului selecţioner nu i-a picat bine declaraţia patronului Craiovei şi a dezvăluit care este, de fapt, adevărata poveste a mutării tânărului fotbalist la Bucureşti. De asemenea, "Piţi" a precizat că îşi doreşte ca Gigi Becali să dea un nou tun financiar cu "perla" sa.

"Vreau să spun ceva despre Octavian Popescu. Am înțeles de la domnul Mihai Rotaru că eu l-am îndrumat pe Octavian Popescu spre FCSB. Minte. Minte cu o seninătate pe care nu am văzut-o la nimeni. La un moment dat îmi zice să merg să văd un jucător, l-am văzut pe puști, mi-a plăcut de el, i-am zis nu mai sta, cumpără-l. A, nu, că e jucătorul nostru, vreau să mai văd… L-am adus la echipa mare, am stat vreo opt, zece zile", a mai spus Piţurcă. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și