Închide meniul

S-a aflat ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă de la golul cu Macedonia de Nord: "Face asta cu prietena lui"

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 13:59

Reclamă
S-a aflat ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă de la golul cu Macedonia de Nord: "Face asta cu prietena lui"

Valentin Mihăilă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihăilă a înscris superb la primul meci pentru naționala de seniori. Jucătorul Parmei a șutat în diagonală, de la distanță, și l-a luat prin surprindere pe portarul advers. După golul spectaculos, Mihăilă s-a bucurat în fața camerelor într-un mod neobișnuit. Și-a dus mâna la gură și a simulat că-și roade degetul mic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul lui Valentin Mihăilă de la golul cu Macedonia de Nord, explicat

Tatăl lui Mihăilă a explicat ce înseamnă gestul jucătorului de la gol. Fotbalistul Parmei a încercat să-i faca o dedicație prietenei sale. După spusele tatălui lui Mihăiă, cei doi tineri obișnuiesc să facă gestul respectiv foarte des. 

"Este un semn pe care îl face cu prietena lui, referitor la cățelușul lor, un bulldog francez pe care l-au primit de la Alex Mitriță. Cățelul este feblețea familiei, foarte jucăuș și roade tot ce prinde”, a declarat tatăl lui Valentin Mihăilă, pentru GSP.ro.

De altfel, Valentin Mihăilă a făcut referire la cățelul său chiar după meciul cu Macedonia de Nord. Nimeni n-a bănuit atunci ce însemna mesajul jucătorului de la Parma.

"Prietena mea și câinele meu mi-au dat cel mai frumos mesaj înaintea meciului. Îi iubesc foarte mult”, a declarat fotbalistul de 21 de ani la PRO TV. 

Reclamă

Valentin Mihăilă are două selecții la naționala mare a României. El a fost aproape de gol și împotriva Germaniei, dar șutul său s-a dus puțin peste poarta lui Manuel Neuer.

După ultima actualizare a cotelor, Valentin Mihăila a ajuns să coste 8,5 milioane de euro. Atât a plătit Parma pentru el ca să îl transfere de la Universitatea Craiova, în octombrie 2020. 

Calificări CM 2022 | România – Germania 0-1

În cel de-al doilea meci din campania de calificări la CM 2022, România a fost învinsă la limita pe teren propriu de Germania, scor 0-1. Tricolorii au căzut pe locul 4 în grupa J. Tricolorii au fost depășiți de Macedonia de Nord, care a spulberat Liechtenstein cu 5-0. Armenia a produs marea surpriză și s-a impus cu 2-0 în fața Islandei.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul meci pentru România va fi în deplasare, împotriva Armeniei. Partida este programată miercuri, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și