Închide meniul

S-a aflat ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă de la golul cu Macedonia de Nord: "Face asta cu prietena lui"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 13:59

S-a aflat ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă de la golul cu Macedonia de Nord: "Face asta cu prietena lui"

Valentin Mihăilă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihăilă a înscris superb la primul meci pentru naționala de seniori. Jucătorul Parmei a șutat în diagonală, de la distanță, și l-a luat prin surprindere pe portarul advers. După golul spectaculos, Mihăilă s-a bucurat în fața camerelor într-un mod neobișnuit. Și-a dus mâna la gură și a simulat că-și roade degetul mic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul lui Valentin Mihăilă de la golul cu Macedonia de Nord, explicat

Tatăl lui Mihăilă a explicat ce înseamnă gestul jucătorului de la gol. Fotbalistul Parmei a încercat să-i faca o dedicație prietenei sale. După spusele tatălui lui Mihăiă, cei doi tineri obișnuiesc să facă gestul respectiv foarte des. 

"Este un semn pe care îl face cu prietena lui, referitor la cățelușul lor, un bulldog francez pe care l-au primit de la Alex Mitriță. Cățelul este feblețea familiei, foarte jucăuș și roade tot ce prinde”, a declarat tatăl lui Valentin Mihăilă, pentru GSP.ro.

De altfel, Valentin Mihăilă a făcut referire la cățelul său chiar după meciul cu Macedonia de Nord. Nimeni n-a bănuit atunci ce însemna mesajul jucătorului de la Parma.

"Prietena mea și câinele meu mi-au dat cel mai frumos mesaj înaintea meciului. Îi iubesc foarte mult”, a declarat fotbalistul de 21 de ani la PRO TV. 

Reclamă

Valentin Mihăilă are două selecții la naționala mare a României. El a fost aproape de gol și împotriva Germaniei, dar șutul său s-a dus puțin peste poarta lui Manuel Neuer.

După ultima actualizare a cotelor, Valentin Mihăila a ajuns să coste 8,5 milioane de euro. Atât a plătit Parma pentru el ca să îl transfere de la Universitatea Craiova, în octombrie 2020. 

Calificări CM 2022 | România – Germania 0-1

În cel de-al doilea meci din campania de calificări la CM 2022, România a fost învinsă la limita pe teren propriu de Germania, scor 0-1. Tricolorii au căzut pe locul 4 în grupa J. Tricolorii au fost depășiți de Macedonia de Nord, care a spulberat Liechtenstein cu 5-0. Armenia a produs marea surpriză și s-a impus cu 2-0 în fața Islandei.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul meci pentru România va fi în deplasare, împotriva Armeniei. Partida este programată miercuri, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și