Închide meniul

Mihai Iosif, savuros după calificarea în play-off! Mesaj categoric pentru rivali: "De vrea lumea, de nu vrea, Rapidul va promova!"

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 14:27

Reclamă
Mihai Iosif, savuros după calificarea în play-off! Mesaj categoric pentru rivali: "De vrea lumea, de nu vrea, Rapidul va promova!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Iosif, savuros după Metaloglobus - Rapid 2-4

Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid a obţinut calificarea în play-off. În stilul caracteristic, tehnicianul a tras primele concluzii după victorie şi i-a anunţat pe rivali că giuleştenii vor evolua în Liga 1 în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bucurie, emoţie. Am făcut un prim pas. Poate în iarnă am fost infatuaţi şi am crezut că suntem în play-off fără să jucăm. A fost o tensiune extraordinară. Realist, echipa are o putere foarte mare pentru că suntem mulţi. Avem o inimă extraordinar de mare. 

Mihai Iosif: "La Rapid suntem o familie!"

La Rapid suntem o familie. Ştiam că vin fanii. Aceasta victorie este dedicată lor. Am făcut mii de oameni fericiţi. E pandemie, e COVID, mor copiii. De vrea lumea, de nu vrea, Rapidul va promova", a declarat Mihai Iosif la finalul meciului cu Metaloglobus.

Cătălin Hlistei: "Facem o masă, iar apoi ne gândim la obiectiv"

Giuleştenii vor sărbători după victoria cu Metaloglobus, însă petrecerea nu va ţine mult. Hlistei anunţă că atât el, cât şi coechipierii săi, sunt deja cu gândul la promovarea mult aşteptată de suflarea rapidistă.

"Ne bucurăm foarte mult că ne-am îndeplinit obiectivul. Ne mai bucurăm mâine şi ne gândim la obiectiv. Am început meciul foarte prost. Am condus, iar apoi am făcut o greşeală de copii. Ne e dor de fani. Şi riscat familia. Antrenorul ne-a spus că acesta e doar un pas. A zis că facem o masă astăzi. Noi ne dorim să rămână alături de noi. Prin pricina rezultatelor, eu zic că ar trebui să rămână", a spus Hlistei la finalul meciului.

Reclamă

Etapă nebună în Liga 2! Ştim cele 6 echipe calificate în play-off. Rapid şi Craiova sunt printre ele

Final de sezon regulat în Liga 2. Nu mai puţin de 11 echipe au sperat la cele 6 locuri de play-off. Craiova, Călărași, Mioveni, Rapid, Csikszereda şi ASU Poli sunt echipele care vor lupta pentru promovarea în prima ligă.

Clasamentul la finalul sezonului regulat:

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și