Închide meniul

Mihai Iosif, savuros după calificarea în play-off! Mesaj categoric pentru rivali: "De vrea lumea, de nu vrea, Rapidul va promova!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 14:27

Mihai Iosif, savuros după calificarea în play-off! Mesaj categoric pentru rivali: "De vrea lumea, de nu vrea, Rapidul va promova!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Iosif, savuros după Metaloglobus - Rapid 2-4

Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid a obţinut calificarea în play-off. În stilul caracteristic, tehnicianul a tras primele concluzii după victorie şi i-a anunţat pe rivali că giuleştenii vor evolua în Liga 1 în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bucurie, emoţie. Am făcut un prim pas. Poate în iarnă am fost infatuaţi şi am crezut că suntem în play-off fără să jucăm. A fost o tensiune extraordinară. Realist, echipa are o putere foarte mare pentru că suntem mulţi. Avem o inimă extraordinar de mare. 

Mihai Iosif: "La Rapid suntem o familie!"

La Rapid suntem o familie. Ştiam că vin fanii. Aceasta victorie este dedicată lor. Am făcut mii de oameni fericiţi. E pandemie, e COVID, mor copiii. De vrea lumea, de nu vrea, Rapidul va promova", a declarat Mihai Iosif la finalul meciului cu Metaloglobus.

Cătălin Hlistei: "Facem o masă, iar apoi ne gândim la obiectiv"

Giuleştenii vor sărbători după victoria cu Metaloglobus, însă petrecerea nu va ţine mult. Hlistei anunţă că atât el, cât şi coechipierii săi, sunt deja cu gândul la promovarea mult aşteptată de suflarea rapidistă.

"Ne bucurăm foarte mult că ne-am îndeplinit obiectivul. Ne mai bucurăm mâine şi ne gândim la obiectiv. Am început meciul foarte prost. Am condus, iar apoi am făcut o greşeală de copii. Ne e dor de fani. Şi riscat familia. Antrenorul ne-a spus că acesta e doar un pas. A zis că facem o masă astăzi. Noi ne dorim să rămână alături de noi. Prin pricina rezultatelor, eu zic că ar trebui să rămână", a spus Hlistei la finalul meciului.

Reclamă

Etapă nebună în Liga 2! Ştim cele 6 echipe calificate în play-off. Rapid şi Craiova sunt printre ele

Final de sezon regulat în Liga 2. Nu mai puţin de 11 echipe au sperat la cele 6 locuri de play-off. Craiova, Călărași, Mioveni, Rapid, Csikszereda şi ASU Poli sunt echipele care vor lupta pentru promovarea în prima ligă.

Clasamentul la finalul sezonului regulat:

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și