Închide meniul

Gigi Becali a anunţat preţul istoric al lui Olimpiu Moruţan! "Va pleca pe mulţi, mulţi bani!" Gigi i-a construit o echipă de roş-albaştri lui Mirel Rădoi

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 18:40

Reclamă
Gigi Becali a anunţat preţul istoric al lui Olimpiu Moruţan! "Va pleca pe mulţi, mulţi bani!" Gigi i-a construit o echipă de roş-albaştri lui Mirel Rădoi

Hepta

Gigi Becali ţinteşte un transfer record

"La ora asta, orice marfă e de vânzare. Pe 20 de milioane, îl dau. Tată, Moruţan va pleca pe mulţi, mulţi bani. La ora asta, pot să-mi permit, ca să fiu cu bun simţ, 20 milioane. 20! O să fie cel mai scump, o să vedeţi voi, o să înceapă încet, încet, o să vedeţi… Moruţan, Olaru, Oaidă… ăsta trebuie să fie mijlocul naţionalei. Şut, nu Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şut! O să vedem, da? Ăştia o să fie echipa naţională. O să mai fie Man, Tănase, Coman… o să fie şi Mihăilă, că e prea mare valoare. Mai e Cicâldău, mai e Stanciu, Puşcas, Ianis Hagi… De ce să ne mai apărăm? Toată echipa trebuie să facă faza de apărare, dar, când ai mingea, trebuie să ţii posesia, să pasezi, să ţii mingea cât mai mult. Apărarea… două-trei goluri diferenţă, asta e filosofia mea!", a spus Becali, citat de sport.ro. 

Olimpiu Moruţan, comparat de francezi cu Gică Hagi

Olimpiu Moruțan poate prinde un transfer uriaș. Potrivit presei franceze, Stade Rennes este interesată de "perla" lui Gigi Becali. Mijlocașul de la FCSB este dorit și în Bundesliga!

"Olimpiu Moruțan, noul Gheorghe Hagi care va anima perioada de transferuri!" Asta au notat jurnaliștii de la JFooteux, care au analizat situația "perlei" de la FCSB. Sursa citată scrie că Rennes îl urmărește pe Moruțan deja de luni bune. Clubul din Ligue 1 ar dori să-l transfere pe mijlocașul de la FCSB în cazul unei eventuale plecări a lui Clement Grenier, unul dintre veteranii echipei.

Olimpiu Moruțan, asaltat de oferte

Sursa citată a scris despre interesul mai multor echipe pentru Olimpiu Moruțan, printre care Galatasaray și Atalanta. Turcii au fost și în trecut vehiculați pentru un transfer al perlei lui Gigi Becali.

Reclamă

Potrivit jurnaliștilor francezi, o posibilă destinație pentru starul de la FCSB ar putea fi Bundesliga. Bayer Leverkusen, Hertha Berlin și RB Leipzig sunt cluburile care îl urmăresc pe Moruțan, scrie sursa citată.

Olimpiu Moruţan, jucătorul cotat de transfermarkt.de la două milioane de euro, a adunat 6 goluri şi 12 pase decisive, în cele 25 de meciuri disputate pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și