Închide meniul

Gigi Becali a anunţat preţul istoric al lui Olimpiu Moruţan! "Va pleca pe mulţi, mulţi bani!" Gigi i-a construit o echipă de roş-albaştri lui Mirel Rădoi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 18:40

Gigi Becali a anunţat preţul istoric al lui Olimpiu Moruţan! "Va pleca pe mulţi, mulţi bani!" Gigi i-a construit o echipă de roş-albaştri lui Mirel Rădoi

Hepta

Gigi Becali ţinteşte un transfer record

"La ora asta, orice marfă e de vânzare. Pe 20 de milioane, îl dau. Tată, Moruţan va pleca pe mulţi, mulţi bani. La ora asta, pot să-mi permit, ca să fiu cu bun simţ, 20 milioane. 20! O să fie cel mai scump, o să vedeţi voi, o să înceapă încet, încet, o să vedeţi… Moruţan, Olaru, Oaidă… ăsta trebuie să fie mijlocul naţionalei. Şut, nu Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şut! O să vedem, da? Ăştia o să fie echipa naţională. O să mai fie Man, Tănase, Coman… o să fie şi Mihăilă, că e prea mare valoare. Mai e Cicâldău, mai e Stanciu, Puşcas, Ianis Hagi… De ce să ne mai apărăm? Toată echipa trebuie să facă faza de apărare, dar, când ai mingea, trebuie să ţii posesia, să pasezi, să ţii mingea cât mai mult. Apărarea… două-trei goluri diferenţă, asta e filosofia mea!", a spus Becali, citat de sport.ro. 

Olimpiu Moruţan, comparat de francezi cu Gică Hagi

Olimpiu Moruțan poate prinde un transfer uriaș. Potrivit presei franceze, Stade Rennes este interesată de "perla" lui Gigi Becali. Mijlocașul de la FCSB este dorit și în Bundesliga!

"Olimpiu Moruțan, noul Gheorghe Hagi care va anima perioada de transferuri!" Asta au notat jurnaliștii de la JFooteux, care au analizat situația "perlei" de la FCSB. Sursa citată scrie că Rennes îl urmărește pe Moruțan deja de luni bune. Clubul din Ligue 1 ar dori să-l transfere pe mijlocașul de la FCSB în cazul unei eventuale plecări a lui Clement Grenier, unul dintre veteranii echipei.

Olimpiu Moruțan, asaltat de oferte

Sursa citată a scris despre interesul mai multor echipe pentru Olimpiu Moruțan, printre care Galatasaray și Atalanta. Turcii au fost și în trecut vehiculați pentru un transfer al perlei lui Gigi Becali.

Reclamă

Potrivit jurnaliștilor francezi, o posibilă destinație pentru starul de la FCSB ar putea fi Bundesliga. Bayer Leverkusen, Hertha Berlin și RB Leipzig sunt cluburile care îl urmăresc pe Moruțan, scrie sursa citată.

Olimpiu Moruţan, jucătorul cotat de transfermarkt.de la două milioane de euro, a adunat 6 goluri şi 12 pase decisive, în cele 25 de meciuri disputate pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Olimpiu Moruţan e cotat la două milioane de euro
  • Moruţan, urmărit de o echipă din Ligue 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și