Închide meniul

Un fost rival al lui FCSB a anunţat cine este numărul 1 de la echipa lui Becali: "Se vede mâna lui! E cel mai important transfer"

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2021, 15:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Un fost rival al lui FCSB a anunţat cine este numărul 1 de la echipa lui Becali: "Se vede mâna lui! E cel mai important transfer"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Thomas Neubert primeşte doar cuvinte de laudă pentru forma bună a FCSB

Fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid este de părere că forma bună a grupării din Capitală i se datorează lui Neubert. "Chirurgul" crede că acesta este cel mai important "transfer" făcut de Becali. Preparatorul german a revenit la FCSB în vara anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tot ce se întâmplă acum la Steaua (n.r. FCSB) este mult diferit față de ce a fost în anii trecuți. Absolut, se vede mâna lui Neubert. Mai sunt păreri, că s-au maturizat… Nu! Ei pot să alerge în momentul ăsta. Sunt reactivi, au "explozie" foarte bună, calitate tehnică ei au avut tot timpul, dar nu puteau face față din punct de vedere fizic. Eu cred că cel mai important transfer e Neubert.

Dan Alexa: "Neubert e cel mai important transfer"

Odată cu el s-a dezvoltat Man foarte bine, Moruțan este mult peste ce a fost sezonul trecut, Olaru este mult peste ce a fost sezonul trecut, Tănase este mult peste sezonul trecut, Coman, cu problemele pe care le-a avut, cu acea accidentare își revine. Luați fiecare jucător în parte și dați-vă seama exact de ce joacă ei acum. Nu este întâmplător. Logica este foarte simplă. Vezi mâna antrenorului dacă e bună, dacă din 11 jucători, 7-8 îți cresc. Dacă 7-8 sunt sub ce au fost și doar 2-3 îți cresc atunci e problemă și de antrenor", a declarat Dan Alexa la LookSport.

EXCLUSIV | ”Cât l-am înjurat la viața mea!” Florin Gardoș nu-l poate uita pe Neubert: ”Mi-a dat sângele pe nas”

Dan Alexa nu este singurul care îl laudă pe Thomas Neubert. Florin Gardoș, fost jucător al FCSB, s-a reîntâlnit cu preparatorul fizic în meciul cu Academica Clinceni. Acesta și-a adus aminte cu plăcere de perioada în care a lucrat cu preparatorul fizic al roș-albaștrilor.

”Cu Tommy m-am reîntâlnit acum, prima oară. Mi-e drag, Tommy, chiar dacă l-am înjurat mult la viața mea. Nu pot să zic că mi-e dor de pregătirea lui, dar simt că-mi lipsește. Nu chiar cât am făcut noi atunci, dar cam 60 – 70% mi-aș dori să mai fac.

Reclamă

Aș vrea să mai fac o pregătirea așa. Ca volum, era prea mult ceea ce făceam noi atunci, dar a recunoscut și el. Acum a lăsat-o mai moale. Atunci a fost o perioadă în care a mai experimentat și el. Rămâne un preparator fizic foarte bun.

Am avut un antrenament la minus nu știu câte grade și mi-a dat sângele pe nas. Prima și singura dată în viața mea. Era mult mai greu cu Tommy, față de ce era în Anglia”, a dezvăluit Florin Gardoș într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și