Închide meniul

Viitorul – Chindia Târgovişte 0-0. Mircea Rednic, mesaj categoric pentru Hagi! Ce a spus despre viitorul său şi ce le reproşează jucătorilor

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2021, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Viitorul – Chindia Târgovişte 0-0. Mircea Rednic, mesaj categoric pentru Hagi! Ce a spus despre viitorul său şi ce le reproşează jucătorilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic, mesaj categoric pentru Gică Hagi

Rednic este dezamăgit după un nou semi-eşec în Liga 1. Viitorul are şanse tot mai mici să ajungă în play-off, iar "Puriul" spune că vina este în totalitate a echipei sale. Totuşi, chiar dacă ratează obiectivul principal, tehnicianul i-a transmis lui Gică Hagi că rămâne în continuare la cârma clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu reuşim să înscriem. Echipa joacă, dar lipseşte ultima pasă. Nu am ce să le reproşez. Au controlat jocul. Menirea antrenorului e să organizeye echipa şi să aducă echipa de în faţa porţii. Nu depinde numai de antrenor. Au fost multe schimbări în ultima perioadă.

Mircea Rednic: "Rămân şi în play-out"

Nu pot să facă o analiză. Dacă ratăm calificarea e din cauza noastră. Am pierdut meciuri cu Sepsi şi cu Cluj. Au fost greşeli. Noi am pierdut. Rămân şi în play-out şi mai încă un an contract. Mai sunt trei meciuri şi o să vedem. Sunt momente care mă deranjează în analizele meciurilor." a declarat Mircea Rednic, la DigiSport. 

Viitorul – Chindia Târgovişte 0-0. Viitorul sună rău pentru Mircea Rednic! Echipa lui Hagi, tot mai departe de play-off

Doar 12 ocazii, dintre care 4 şuturi pe spaţiul porţii, au fost la Ovidiu, de ambele părţi. Sub ochii "Regelui", echipa pregătită de Mircea Rednic a ajuns la al treilea egal consecutiv în campionat.

Dussaut s-a făcut remarcat însă tabăra gazdelor cu două acţiuni foarte bune, un şut puternic în prima repriză şi o acţiune pe cont propriu în actul secund. Totuşi, chiar dacă au avut o posesie mai bună, elevii "Puriului" nu au reuşit să marcheze.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Viitorul ajunge la 31 de puncte şi rămâne pe locul 11 în Liga 1, cu trei meciuri de disputat înainte de finalul sezonului regulat. De cealaltă parte, dâmboviţenii au 36 de puncte şi sunt pe 7 în Liga 1, la doar un punct distanţă de Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc care asigură biletele pentru "masa bogaţilor".

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri Vezi toate știrile
Citește și