Închide meniul

Viitorul – Chindia Târgovişte 0-0. Mircea Rednic, mesaj categoric pentru Hagi! Ce a spus despre viitorul său şi ce le reproşează jucătorilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2021, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Viitorul – Chindia Târgovişte 0-0. Mircea Rednic, mesaj categoric pentru Hagi! Ce a spus despre viitorul său şi ce le reproşează jucătorilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic, mesaj categoric pentru Gică Hagi

Rednic este dezamăgit după un nou semi-eşec în Liga 1. Viitorul are şanse tot mai mici să ajungă în play-off, iar "Puriul" spune că vina este în totalitate a echipei sale. Totuşi, chiar dacă ratează obiectivul principal, tehnicianul i-a transmis lui Gică Hagi că rămâne în continuare la cârma clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu reuşim să înscriem. Echipa joacă, dar lipseşte ultima pasă. Nu am ce să le reproşez. Au controlat jocul. Menirea antrenorului e să organizeye echipa şi să aducă echipa de în faţa porţii. Nu depinde numai de antrenor. Au fost multe schimbări în ultima perioadă.

Mircea Rednic: "Rămân şi în play-out"

Nu pot să facă o analiză. Dacă ratăm calificarea e din cauza noastră. Am pierdut meciuri cu Sepsi şi cu Cluj. Au fost greşeli. Noi am pierdut. Rămân şi în play-out şi mai încă un an contract. Mai sunt trei meciuri şi o să vedem. Sunt momente care mă deranjează în analizele meciurilor." a declarat Mircea Rednic, la DigiSport. 

Viitorul – Chindia Târgovişte 0-0. Viitorul sună rău pentru Mircea Rednic! Echipa lui Hagi, tot mai departe de play-off

Doar 12 ocazii, dintre care 4 şuturi pe spaţiul porţii, au fost la Ovidiu, de ambele părţi. Sub ochii "Regelui", echipa pregătită de Mircea Rednic a ajuns la al treilea egal consecutiv în campionat.

Dussaut s-a făcut remarcat însă tabăra gazdelor cu două acţiuni foarte bune, un şut puternic în prima repriză şi o acţiune pe cont propriu în actul secund. Totuşi, chiar dacă au avut o posesie mai bună, elevii "Puriului" nu au reuşit să marcheze.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Viitorul ajunge la 31 de puncte şi rămâne pe locul 11 în Liga 1, cu trei meciuri de disputat înainte de finalul sezonului regulat. De cealaltă parte, dâmboviţenii au 36 de puncte şi sunt pe 7 în Liga 1, la doar un punct distanţă de Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc care asigură biletele pentru "masa bogaţilor".

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și