Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunțul! Unde va disputa FCSB meciurile de pe teren propriu: "Nu vezi că n-avem unde să jucăm?"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2021, 7:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Gigi Becali a făcut anunțul! Unde va disputa FCSB meciurile de pe teren propriu: "Nu vezi că n-avem unde să jucăm?"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Anunțul lui Gigi Becali

FCSB este nevoită să se mute de pe Arena Națională. UEFA a cerut ca toate stadioanele de la Euro 2020 să se închidă cu 2 luni înainte de starul competiției. Cea mai afectată de această decizie a fost echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alungată din Ghencea, FCSB va juca la Giurgiu. A existat și varianta Pitești, dar roș-albaștrii preferă să joace pe arena Astrei. 

Gigi Becali a anunțat unde va juca FCSB 

"O să jucăm la Giurgiu! Nu vezi că nu avem unde să jucăm?! La Piteşti, oricând am putea să jucăm. E mai bine la Giurgiu, aici mai aproape", a spus Gigi Becali, la Pro X. 

FCSB a cerut să joace și pe stadionul Arcul de Triumf. Gigi Becali a declarat însă că nu vrea să se mai certe cu nimeni și a renunțat la această variantă.

Ultimul meci pe care FCSB îl va juca pe Arena Națională va fi derby-ul cu CFR, din etapa a 28-a a Ligii 1. Clujenii au fost loviți de Covid-19 chiar înaintea partidei. 

Reclamă

În afară de meciul cu CFR, FCSB mai trebuie să dispute pe teren propriu, în sezonul regulat, partida cu Universitatea Craiova. Pe lângă jocul cu oltenii, roș-albaștrii mai au de disputat și play-off-ul.

UTA Arad – FCSB, în etapa a 27-a din Liga 1

Suporterii de la UTA Arad au început răzbiul cu Gigi Becali înaintea meciului cu FCSB. Echipa lui Laszlo Balint are speranțe la play-off, de care o despart 4 puncte. Cu toate acestea, UTA este cea mai slabă formație din Liga 1 pe teren propriu. Arădenii au o singură victorie în 13 partide disputate "acasă" în acest sezon.

De cealaltă parte, FCSB continuă lupta la titlu cu CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la egalitate de puncte cu clujenii, dar au un golaveraj mai bun. Trei victorii consecutive are echipa lui Toni Petrea în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, misiunea de la Arad va fi dificilă pentru FCSB. Gigi Becali a anunțat că mulți titulari vor juca la echipa a doua, în derby-ul din Liga 3 cu CSA Steaua.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și