Închide meniul

Gigi Becali, o nouă reacţie după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină: "Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea"

Antena Sport Publicat: 13 martie 2021, 5:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Gigi Becali, o nouă reacţie după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină: "Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Acum, Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină, la derby-ul Dinamo – FCSB din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea, controlul antidoping la care a căzut victimă Magaye Gueye a fost cerut chiar de dinamovişti. Gigi Becali nu a ezitat să îşi ironizeze rivalii din Liga 1.  

"Dinamo cere antidoping că Steaua se droghează. Când s-a tras la sorți, dacă iei 10 jucători de la FCSB, trebuie să iei 10 și de la echipa adversă. Și l-a luat și pe ăla al lor (n.r. Magaye Gueye) și se drogase. Ați văzut cum face Dumnezeu? Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Magaye Gueye nu s-a prezentat la sediul ANAD, după ce a fost prins dopat cu cocaină

Magaye Gueye (30 ani) nu s-a prezentat vineri la sediul ANAD. O nouă audiere a fost stabilită pentru luna viitoare.

Magaye Gueye trebuia să se prezinte vineri în faţa Agenției Naționale Anti-Doping. El a fost chemat pentru audieri. Magaye Gueye a solicitat ca şi proba B să fie testată. Dinamo i-a angajat un avocat. Audierile vor fi reluare pe data de 6 aprilie.

Reclamă

Cine este Magaye Gueye

Născut în Franţa, cu origini senegaleze, Magaye Gueye are 30 de ani şi joacă la Dinamo din luna octombrie a anului trecut. El are un salariu de 25.000 de euro şi un contract valabil până în 2022. Trei goluri în 19 apariţii a reuşit acesta pentru "câini" în actualul sezon, în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și