Închide meniul

Gigi Becali, o nouă reacţie după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină: "Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea"

Antena Sport Publicat: 13 martie 2021, 5:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Gigi Becali, o nouă reacţie după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină: "Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Acum, Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină, la derby-ul Dinamo – FCSB din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea, controlul antidoping la care a căzut victimă Magaye Gueye a fost cerut chiar de dinamovişti. Gigi Becali nu a ezitat să îşi ironizeze rivalii din Liga 1.  

"Dinamo cere antidoping că Steaua se droghează. Când s-a tras la sorți, dacă iei 10 jucători de la FCSB, trebuie să iei 10 și de la echipa adversă. Și l-a luat și pe ăla al lor (n.r. Magaye Gueye) și se drogase. Ați văzut cum face Dumnezeu? Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Magaye Gueye nu s-a prezentat la sediul ANAD, după ce a fost prins dopat cu cocaină

Magaye Gueye (30 ani) nu s-a prezentat vineri la sediul ANAD. O nouă audiere a fost stabilită pentru luna viitoare.

Magaye Gueye trebuia să se prezinte vineri în faţa Agenției Naționale Anti-Doping. El a fost chemat pentru audieri. Magaye Gueye a solicitat ca şi proba B să fie testată. Dinamo i-a angajat un avocat. Audierile vor fi reluare pe data de 6 aprilie.

Reclamă
Reclamă 4

Cine este Magaye Gueye

Născut în Franţa, cu origini senegaleze, Magaye Gueye are 30 de ani şi joacă la Dinamo din luna octombrie a anului trecut. El are un salariu de 25.000 de euro şi un contract valabil până în 2022. Trei goluri în 19 apariţii a reuşit acesta pentru "câini" în actualul sezon, în toate competiţiile.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și