Închide meniul

Adrian Mutu îl face fericit pe Gigi Becali. Octavian Popescu ar putea debuta la naţională direct la EURO U21. "E pe lista mea". Ce a spus despre Andrei Vlad

Dragoș Vasile Publicat: 12 martie 2021, 17:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Adrian Mutu îl face fericit pe Gigi Becali. Octavian Popescu ar putea debuta la naţională direct la EURO U21. "E pe lista mea". Ce a spus despre Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu poate debuta sub tricolor la EURO U21

Tânărul fotbalist al FCSB nu a debutat sub tricolor, iar Adrian Mutu anunţă că prima sa apariţie pentru echipa naţională poate veni chiar la EURO U21. "Briliantul" a fost impresionat de calităţile jucătorului în vârstă de 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Octavian Popescu este pe lista mea"

"Octavian Popescu este pe lista mea, asta vă pot spune. L-am urmărit, a făcut câteva meciuri foarte bune. Am deja creionat un lot, dar nu am luat o decizie finală. Voi avea o discuție și cu Mirel, vom vedea de ce jucători are nevoie. În funcție de acest lucru, voi lua o decizie. 

Adrian Niță și Ovidiu Perianu sunt fotbaliști de viitor, de care fotbalul românesc trebuie să aibă grijă. Totuși, cred că mai au nevoie de timp că să crească și să joace la naționala Under 21. Nu cred că pot evolua în acest moment la acest nivel de vârstă. Însă amândoi ar putea fi soluțîi bune pentru viitoarea generație U21.", a declarat Adrian Mutu pentru playsport.ro.

Adrian Mutu, mesaj pentru Mirel Rădoi: "Dacă are nevoie de Andrei Vlad, atunci îl va avea!"

Adrian Mutu stă cu ochii şi pe naţionala mare. După retragerea lui Ciprian Tătăruşanu, prima reprezentativă a rămas fără titular. "Briliantul" îi poate oferi soluţia lui Mirel Rădoi.

"Nu sunt eu în măsură să spun cine ar trebui să apere la națională mare. Sunt sigur însă că Mirel va lua cea mai bună decizie. Dacă va consideră că are nevoie de Andrei Vlad, atunci îl va avea, așa cum s-a întâmplat și în alte situațîi.

Reclamă

Am zis-o mereu, naționala U21 este anticamera primei reprezentative. Aici îi pregătim pentru echipa mare. Dacă vor face pasul, eu mă voi bucura pentru ei. Da, Marian Aioani este un portar bun, e titular în Liga 1, dar mai avem și alte soluții", a mai spus Mutu pentru sursa citată.

Adrian Mutu a decis! Cine sunt tinerii pe care mizează "Briliantul" la EURO U21

Pentru moment, Adrian Mutu a decis care sunt stranierii pe care va miza în confruntările cu Ţările de Jos, Ungaria şi Germania, meciuri care se vor disputa la finalul acestei luni, în grupele Campionatului European din Ungaria şi Slovenia. Şapte nume a trecut Mutu pe listă.

Vlad Dragomir (Virtus Entella/Italia), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Denis Drăguș (Crotone/Italia), Marius Marin (Pisa/Italia), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania) sunt jucătorii convocaţi de Adrian Mutu, informează FRF.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și