Închide meniul

Adrian Mutu îl face fericit pe Gigi Becali. Octavian Popescu ar putea debuta la naţională direct la EURO U21. "E pe lista mea". Ce a spus despre Andrei Vlad

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 martie 2021, 17:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Adrian Mutu îl face fericit pe Gigi Becali. Octavian Popescu ar putea debuta la naţională direct la EURO U21. "E pe lista mea". Ce a spus despre Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu poate debuta sub tricolor la EURO U21

Tânărul fotbalist al FCSB nu a debutat sub tricolor, iar Adrian Mutu anunţă că prima sa apariţie pentru echipa naţională poate veni chiar la EURO U21. "Briliantul" a fost impresionat de calităţile jucătorului în vârstă de 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Octavian Popescu este pe lista mea"

"Octavian Popescu este pe lista mea, asta vă pot spune. L-am urmărit, a făcut câteva meciuri foarte bune. Am deja creionat un lot, dar nu am luat o decizie finală. Voi avea o discuție și cu Mirel, vom vedea de ce jucători are nevoie. În funcție de acest lucru, voi lua o decizie. 

Adrian Niță și Ovidiu Perianu sunt fotbaliști de viitor, de care fotbalul românesc trebuie să aibă grijă. Totuși, cred că mai au nevoie de timp că să crească și să joace la naționala Under 21. Nu cred că pot evolua în acest moment la acest nivel de vârstă. Însă amândoi ar putea fi soluțîi bune pentru viitoarea generație U21.", a declarat Adrian Mutu pentru playsport.ro.

Adrian Mutu, mesaj pentru Mirel Rădoi: "Dacă are nevoie de Andrei Vlad, atunci îl va avea!"

Adrian Mutu stă cu ochii şi pe naţionala mare. După retragerea lui Ciprian Tătăruşanu, prima reprezentativă a rămas fără titular. "Briliantul" îi poate oferi soluţia lui Mirel Rădoi.

"Nu sunt eu în măsură să spun cine ar trebui să apere la națională mare. Sunt sigur însă că Mirel va lua cea mai bună decizie. Dacă va consideră că are nevoie de Andrei Vlad, atunci îl va avea, așa cum s-a întâmplat și în alte situațîi.

Reclamă

Am zis-o mereu, naționala U21 este anticamera primei reprezentative. Aici îi pregătim pentru echipa mare. Dacă vor face pasul, eu mă voi bucura pentru ei. Da, Marian Aioani este un portar bun, e titular în Liga 1, dar mai avem și alte soluții", a mai spus Mutu pentru sursa citată.

Adrian Mutu a decis! Cine sunt tinerii pe care mizează "Briliantul" la EURO U21

Pentru moment, Adrian Mutu a decis care sunt stranierii pe care va miza în confruntările cu Ţările de Jos, Ungaria şi Germania, meciuri care se vor disputa la finalul acestei luni, în grupele Campionatului European din Ungaria şi Slovenia. Şapte nume a trecut Mutu pe listă.

Vlad Dragomir (Virtus Entella/Italia), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Denis Drăguș (Crotone/Italia), Marius Marin (Pisa/Italia), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania) sunt jucătorii convocaţi de Adrian Mutu, informează FRF.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și