Închide meniul

Ştefan Radu, revenire impresionantă după operaţie! Românul a dat o pasă de gol în thriller-ul Lazio – Crotone 3-2

Dragoș Vasile Publicat: 12 martie 2021, 14:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Ştefan Radu, revenire impresionantă după operaţie! Românul a dat o pasă de gol în thriller-ul Lazio – Crotone 3-2

Ştefan Radu ar putea ajunge la Dinamo

profimediaimages.ro

Radu Ştefan s-a operat luna trecută de hernie inghinală. Intervenția s-a desfășurat cu succes, iar revenirea fundaşului în vârstă de 34 de ani a avut loc astăzi în duelul cu Crotone. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu a oferit un assist în minutul 14, la reuşita lui Milinkovic-Savic. Acesta a centrat excelent în careu pentru colegul său sârb, care a deschis scorul. 

Vezi AICI pasa decisivă a românului 

Lazio a câştigat cu 3-2 şi ocupă locul 7 în Serie A. Milinkovic-Savic, Alberto şi Caicedo au marcat pentru capitolini, iar Simy a reuşit o "dublă" pentru oaspeţi.

Reclamă

Ștefan Radu, la două meciuri distanţă de istorie pentru Lazio

Ștefan Radu, cu 326 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50.

În total, Radu a strâns 399 de partide în tricoul capitolinilor. El mai are nevoie doar de două meciuri pentru a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria lui Lazio. În prezent, acest record este deținut de italianul Giuseppe Favalli, cu 401 apariții.

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și