Închide meniul

Victor Piţurcă, pregătit să revină în fotbalul românesc! Promisiunea făcută de fostul selecţioner: "Vin și eu alături de voi"

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2021, 15:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Victor Piţurcă, pregătit să revină în fotbalul românesc! Promisiunea făcută de fostul selecţioner: "Vin și eu alături de voi"

profimediaimages.ro

Victor Piţurcă, dispus să meargă la CSA Steaua

Daniel Opriţa, antrenorul "militarilor", a dezvăluit că "Piţi" este dispus să ajungă în Ghencea dacă roş-albaştrii promovează în Liga a 2-a. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vrea să vadă că lucrurile sunt mult mai serioase. E greu și pentru dânsul să vină la Liga 3. Am discutat și mi-a spus: «Dacă promovezi la Liga 2, e posibil să vin și eu alături de voi». Avem nevoie de experiența dânsului, din toate punctele de vedere.

Presiunea e mare de când am venit. Mie îmi expiră contractul la finalul sezonului și dacă se promovează și dacă nu se promovează. Contractul e cu un obiectiv: de a promova", a spus Daniel Oprița, la DigiSport.

În acest moment, steliştii ocupă prima poziţie în Seria a 4-a, cu 26 de puncte. În weekend, elevii lui Opriţa au derby cu FCSB 2. După cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Gigi Becali va trimite jucători precum Răzvan Oaidă sau Octavian Popescu pentru a le pune beţe în roate rivalilor de la CSA.

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Meciul vieții pentru Victor Pițurcă la Steaua! Echipa care l-a impresionat pe fostul selecționer: ”Era peste Barcelona!”

Victor Pițurcă a dezvăluit care a fost meciul carierei pentru el. Deși a câștigat Liga Campionilor și Supercupa Europei, cu Steaua, ”Piți” susține că cel mai important joc pentru el este returul cu Anderlecht, din semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Reclamă

Fostul atacant din Ghencea consideră că Anderlecht era o echipă mai puternică decât Barcelona.

”Meciul cu Anderlecht a fost cel mai bun meci al Stelei, în perioada aceea, a fost un meci fantastic, contra unei echipe foarte puternice. Anderlecht era peste Barcelona, atunci, aveau o echipă formidabilă. Aveau șase internaționali belgieni.

Pierzând primul meci la Burxelles, calificarea era pusă sub semnul întrebării, era foarte greu să bați Anderlecht la două goluri. Noi vorbeam că trebuie să marcăm 4-5 goluri ca să ne calificăm, era foarte greu să nu primești gol cu o echipă ca Anderlecht”, și-a amintit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și