Închide meniul

Victor Piţurcă, pregătit să revină în fotbalul românesc! Promisiunea făcută de fostul selecţioner: "Vin și eu alături de voi"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2021, 15:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Victor Piţurcă, pregătit să revină în fotbalul românesc! Promisiunea făcută de fostul selecţioner: "Vin și eu alături de voi"

profimediaimages.ro

Victor Piţurcă, dispus să meargă la CSA Steaua

Daniel Opriţa, antrenorul "militarilor", a dezvăluit că "Piţi" este dispus să ajungă în Ghencea dacă roş-albaştrii promovează în Liga a 2-a. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vrea să vadă că lucrurile sunt mult mai serioase. E greu și pentru dânsul să vină la Liga 3. Am discutat și mi-a spus: «Dacă promovezi la Liga 2, e posibil să vin și eu alături de voi». Avem nevoie de experiența dânsului, din toate punctele de vedere.

Presiunea e mare de când am venit. Mie îmi expiră contractul la finalul sezonului și dacă se promovează și dacă nu se promovează. Contractul e cu un obiectiv: de a promova", a spus Daniel Oprița, la DigiSport.

În acest moment, steliştii ocupă prima poziţie în Seria a 4-a, cu 26 de puncte. În weekend, elevii lui Opriţa au derby cu FCSB 2. După cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Gigi Becali va trimite jucători precum Răzvan Oaidă sau Octavian Popescu pentru a le pune beţe în roate rivalilor de la CSA.

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Meciul vieții pentru Victor Pițurcă la Steaua! Echipa care l-a impresionat pe fostul selecționer: ”Era peste Barcelona!”

Victor Pițurcă a dezvăluit care a fost meciul carierei pentru el. Deși a câștigat Liga Campionilor și Supercupa Europei, cu Steaua, ”Piți” susține că cel mai important joc pentru el este returul cu Anderlecht, din semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Reclamă

Fostul atacant din Ghencea consideră că Anderlecht era o echipă mai puternică decât Barcelona.

”Meciul cu Anderlecht a fost cel mai bun meci al Stelei, în perioada aceea, a fost un meci fantastic, contra unei echipe foarte puternice. Anderlecht era peste Barcelona, atunci, aveau o echipă formidabilă. Aveau șase internaționali belgieni.

Pierzând primul meci la Burxelles, calificarea era pusă sub semnul întrebării, era foarte greu să bați Anderlecht la două goluri. Noi vorbeam că trebuie să marcăm 4-5 goluri ca să ne calificăm, era foarte greu să nu primești gol cu o echipă ca Anderlecht”, și-a amintit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și