Închide meniul

Andrei Cristea şi-a aflat pedeapsa după ieşirea incredibilă la adresa lui Radu Petrescu

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 13:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Andrei Cristea şi-a aflat pedeapsa după ieşirea incredibilă la adresa lui Radu Petrescu

Andrei Cristea, prima reacţie după ce Dinamo a retrogradat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

"ACSM Politehnica Iaşi vs. FC Voluntari – Eliminare – În baza art. 52.1.a din RD, se sancţionează antrenorul jucător Andrei Cristea cu trei etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 8000 lei", a mai anunţat lpf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea, suspendat trei etape după scandalul cu Radu Petrescu

Arbitrul Radu Petrescu a scris în raportul întocmit după meciul Poli Iaşi – FC Voluntari că a fost insultat de antrenorul gazdelor, Andrei Cristea. "Mai bine mureai la operaţie", a spus atacantul.

"Petrescule, fugi la vestiar, bă, infractorule!", i-a transmis Andrei Cristea lui Petrescu. Asta după ce Radu Petrescu a suferit o operaţie pe creier pentru îndepărtarea unei tumori. 

Andrei Cristea şi-a cerut scuze public

După atacul incredibil la adresa lui Radu Petrescu, Andrei Cristea şi-a cerut scuze public, explicând că din dragoste pentru Poli Iaşi nu a mai ţinut cont de nimic.

”Au fost foarte multe tensiuni, multe probleme în club care-au apăsat pe umerii mei. Mi-a fost foarte greu să lucrez și să obțin ce mi-am dorit. Tocmai de aceea, probabil, au fost momente în care am cedat, au fost momente în care nici eu nu m-am recunoscut din anumite puncte de vedere.

Reclamă

Tocmai de aceea aș vrea să-i prezint public scuze lui Radu Petrescu, pentru că am avut niște reacții pe care nu trebuie să le am și vă garantez că nu le voi mai avea”, a spus Andrei Cristea, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și