Închide meniul

Andrei Cristea şi-a aflat pedeapsa după ieşirea incredibilă la adresa lui Radu Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 13:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Andrei Cristea şi-a aflat pedeapsa după ieşirea incredibilă la adresa lui Radu Petrescu

Andrei Cristea, prima reacţie după ce Dinamo a retrogradat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

"ACSM Politehnica Iaşi vs. FC Voluntari – Eliminare – În baza art. 52.1.a din RD, se sancţionează antrenorul jucător Andrei Cristea cu trei etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 8000 lei", a mai anunţat lpf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea, suspendat trei etape după scandalul cu Radu Petrescu

Arbitrul Radu Petrescu a scris în raportul întocmit după meciul Poli Iaşi – FC Voluntari că a fost insultat de antrenorul gazdelor, Andrei Cristea. "Mai bine mureai la operaţie", a spus atacantul.

"Petrescule, fugi la vestiar, bă, infractorule!", i-a transmis Andrei Cristea lui Petrescu. Asta după ce Radu Petrescu a suferit o operaţie pe creier pentru îndepărtarea unei tumori. 

Andrei Cristea şi-a cerut scuze public

După atacul incredibil la adresa lui Radu Petrescu, Andrei Cristea şi-a cerut scuze public, explicând că din dragoste pentru Poli Iaşi nu a mai ţinut cont de nimic.

”Au fost foarte multe tensiuni, multe probleme în club care-au apăsat pe umerii mei. Mi-a fost foarte greu să lucrez și să obțin ce mi-am dorit. Tocmai de aceea, probabil, au fost momente în care am cedat, au fost momente în care nici eu nu m-am recunoscut din anumite puncte de vedere.

Reclamă

Tocmai de aceea aș vrea să-i prezint public scuze lui Radu Petrescu, pentru că am avut niște reacții pe care nu trebuie să le am și vă garantez că nu le voi mai avea”, a spus Andrei Cristea, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș din Liga 1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și