Închide meniul

Magaye Gueye, făcut praf de Cornel Dinu după ce a fost prins dopat cu cocaină! "Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin, cu cele două pipiţe"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 6:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Magaye Gueye, făcut praf de Cornel Dinu după ce a fost prins dopat cu cocaină! "Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin, cu cele două pipiţe"

prosport.ro

Magaye Gueye a fost prin dopat

"Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici. Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magaye Gueye, făcut praf de Cornel Dinu

A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta. El pasează de 6 – 7 ori pe meci de la noi la noi. 

Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin cu cele două pipițe. Iar acum povestea cu cocaina… Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?", a spus Dinu, la fanatik.ro, despre atacantul lui Dinamo. 

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină

Magaye Gueye de la Dinamo a fost prins dopat. Atacantul dinamovist a consumat cocaină, scrie GSP. ANAD a trimis deja înștiințări către Dinamo, LPF, FRF și COSR.

Dinamovistul se află pentru a doua oară în mijlocul unui scandal, după ce la începutul anului apărea într-un clip, în jacuzzi, alături de două femei, şi o înjura pe Dinamo.

Reclamă

"Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt c…e mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?", transmitea senegalezul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și