Închide meniul

Magaye Gueye, făcut praf de Cornel Dinu după ce a fost prins dopat cu cocaină! "Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin, cu cele două pipiţe"

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 6:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Magaye Gueye, făcut praf de Cornel Dinu după ce a fost prins dopat cu cocaină! "Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin, cu cele două pipiţe"

prosport.ro

Magaye Gueye a fost prin dopat

  • Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină
  • Cornel Dinu l-a criticat dur pe atacantul lui Dinamo

"Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici. Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magaye Gueye, făcut praf de Cornel Dinu

A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta. El pasează de 6 – 7 ori pe meci de la noi la noi. 

Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin cu cele două pipițe. Iar acum povestea cu cocaina… Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?", a spus Dinu, la fanatik.ro, despre atacantul lui Dinamo. 

Reclamă

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină

Magaye Gueye de la Dinamo a fost prins dopat. Atacantul dinamovist a consumat cocaină, scrie GSP. ANAD a trimis deja înștiințări către Dinamo, LPF, FRF și COSR.

Dinamovistul se află pentru a doua oară în mijlocul unui scandal, după ce la începutul anului apărea într-un clip, în jacuzzi, alături de două femei, şi o înjura pe Dinamo.

Reclamă

"Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt c…e mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?", transmitea senegalezul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă