Închide meniul

Dinamo – FC Voluntari | Jerry Gane, lecție pentru jucători! Nepomuceno, lăsat în afara lotului pentru că e prea gras. Ce s-a întâmplat cu Fabbrini

Alexandru Ivan Publicat: 8 martie 2021, 18:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Dinamo – FC Voluntari | Jerry Gane, lecție pentru jucători! Nepomuceno, lăsat în afara lotului pentru că e prea gras. Ce s-a întâmplat cu Fabbrini

Hepta

Jerry Gane, schimbări în echipa lui Dinamo

Dinamo traversează un alt sezon complicat. Înaintea partidei cu FC Voluntari, "câinii" aveau cinci meciuri fără gol marcat în Liga 1. De altfel, ofensiva formației din Ștefan cel Mare este a doua cea mai slabă din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi dintre responsabilii pentru "seceta" din atacul lui Dinamo sunt Diego Fabbrini și Gevaro Nepomuceno. Jerry Gane a pus piciorul în prag cu ei!

FC Voluntari Dinamo | Diego Fabbrini, evoluții slabe

Diego Fabrinni este printre cei mai importanți jucători de la Dinamo. El a fost titular în ultimele 17 partide în care a fost apt de joc. Cu toate acestea, forma sa a scăzut mult în ultima vreme. 

Prin urmare, Jerry Gane l-a lăsat pe bancă pentru meciul cu FC Voluntari. Potrivit GSP.ro, antrenorul lui Dinamo l-a pedepsit pe italian pentru evoluțiile slabe. 

Fabbrini a jucat 23 de partide în acest sezon de Liga 1. El a reușit un singur gol și a dat două pase decisive.

Reclamă

FC Voluntari Dinamo | Gevaro Nepomuceno, probleme cu kilogramele

De cealaltă parte, Gevaro Nepomuceno a fost lăsat în afara lotului. El a acuzat probleme medicale, dar nu a fost nimic serios.

Motivul real al absenței sale de la meciul cu FC Voluntari este greutatea lui. Nepomuceno are câteva kilograme în plus și a fost trimis acasă să-și recupereze forma optimă.

Nepumeceno a fost adus în această iarnă la Dinamo. El a bifat șapte meciuri în Liga 1 până acum, fără să-și treacă în cont un gol sau o pasă decisivă. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și