Închide meniul

Gigi Becali i-a desfiinţat pe conducătorii fotbalul românesc: "Vom avea VAR peste 100 de ani". Patronul FCSB l-a ameninţat pe Burleanu!

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 15:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Gigi Becali i-a desfiinţat pe conducătorii fotbalul românesc: "Vom avea VAR peste 100 de ani". Patronul FCSB l-a ameninţat pe Burleanu!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, după scandalul dibtre FRF și LPF

La Adunarea Generală LPF au participat toți reprezentanții cluburilor din Liga 1. Aceştia şi-au manifestat, la unison, dorinţa de a fi implementat sitemului VAR în campionatul României. Cu toate acestea, LPF și FRF se ceartă cine ar trebui să suporte costurile. Gigi Becali este dispus să scoată chiar el bani din buzunar pentru aducerea video-arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, categoric după scandalul între FRF și LPF

"Dacă ăștia se vor certa ca șoarecele și pisica vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off. Voi ajuta și eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Sport.

Patronul lui FCSB este convins că FRF are toți banii necesari pentru introducerea VAR în Liga 1. Gigi Becali a amenințat din nou că va scoate echipa de pe teren, dacă rezultatele roș-albaștrilor vor mai fi influențate de greșeli de arbitraj.

"Dacă nu vom aduce VAR-ul în România, atunci arbitrii vor decide campioana, iar eu nu vreau să ajung la mâna lor. Să văd și eu acum ce a înțeles Burleanu după ședința asta de la LPF! Eu nu cred ca FRF nu mai are bani pentru VAR.

Au primit și ei bani de UEFA și FIFA. VAR-ul trebuie să devină o prioritate pentru Burleanu și FRF. Nu vreau să transformăm campionatul într-un circ prin scoaterea echipelor de pe teren, dar daca eu simt că sunt furat așa voi face”, a adăugat Gigi Becali.

Reclamă

Gino Iorgulescu l-a amenințat pe Răzvan Burleanu că va merge la TAS, dacă Federația nu va suporta costurile pentru introducerea VAR în Liga 1.

Când am putea avea VAR în Liga 1

Potrivit lui Gino Iorgulescu, Liga 1 ar putea să aibă VAR în aproximativ șase luni, dacă FRF va plăti toate costurile pentru instruirea arbitrilor. 

"Școlarizarea arbitrilor durează cel puțin 6 luni. Dacă deblocăm situația, peste 6 luni, poate 8, abia atunci vom putea avea VAR. Poate vom putea folosi acele două brigăzi ca să avem VAR, așa cum a spus domnul Avram.

Reclamă 4 / 0/3

Am putea la niște meciuri foarte importante să implementăm această opțiune. Dacă nu, așteptăm și atunci când vom fi gata, intrăm cu toate meciurile”, a declarat Gino Iorgulescu, la conferința de presă după Adunarea Generală LPF.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și