Închide meniul

Gigi Becali i-a desfiinţat pe conducătorii fotbalul românesc: "Vom avea VAR peste 100 de ani". Patronul FCSB l-a ameninţat pe Burleanu!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 15:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gigi Becali i-a desfiinţat pe conducătorii fotbalul românesc: "Vom avea VAR peste 100 de ani". Patronul FCSB l-a ameninţat pe Burleanu!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, după scandalul dibtre FRF și LPF

La Adunarea Generală LPF au participat toți reprezentanții cluburilor din Liga 1. Aceştia şi-au manifestat, la unison, dorinţa de a fi implementat sitemului VAR în campionatul României. Cu toate acestea, LPF și FRF se ceartă cine ar trebui să suporte costurile. Gigi Becali este dispus să scoată chiar el bani din buzunar pentru aducerea video-arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, categoric după scandalul între FRF și LPF

"Dacă ăștia se vor certa ca șoarecele și pisica vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off. Voi ajuta și eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Sport.

Patronul lui FCSB este convins că FRF are toți banii necesari pentru introducerea VAR în Liga 1. Gigi Becali a amenințat din nou că va scoate echipa de pe teren, dacă rezultatele roș-albaștrilor vor mai fi influențate de greșeli de arbitraj.

"Dacă nu vom aduce VAR-ul în România, atunci arbitrii vor decide campioana, iar eu nu vreau să ajung la mâna lor. Să văd și eu acum ce a înțeles Burleanu după ședința asta de la LPF! Eu nu cred ca FRF nu mai are bani pentru VAR.

Au primit și ei bani de UEFA și FIFA. VAR-ul trebuie să devină o prioritate pentru Burleanu și FRF. Nu vreau să transformăm campionatul într-un circ prin scoaterea echipelor de pe teren, dar daca eu simt că sunt furat așa voi face”, a adăugat Gigi Becali.

Reclamă

Gino Iorgulescu l-a amenințat pe Răzvan Burleanu că va merge la TAS, dacă Federația nu va suporta costurile pentru introducerea VAR în Liga 1.

Când am putea avea VAR în Liga 1

Potrivit lui Gino Iorgulescu, Liga 1 ar putea să aibă VAR în aproximativ șase luni, dacă FRF va plăti toate costurile pentru instruirea arbitrilor. 

"Școlarizarea arbitrilor durează cel puțin 6 luni. Dacă deblocăm situația, peste 6 luni, poate 8, abia atunci vom putea avea VAR. Poate vom putea folosi acele două brigăzi ca să avem VAR, așa cum a spus domnul Avram.

Reclamă 4 / 0/3

Am putea la niște meciuri foarte importante să implementăm această opțiune. Dacă nu, așteptăm și atunci când vom fi gata, intrăm cu toate meciurile”, a declarat Gino Iorgulescu, la conferința de presă după Adunarea Generală LPF.

Recomandări
  • Gigi Becali, prima reacție după Adunarea Generală a LPF
  • Propunerea patronului de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și