Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a anunţat care sunt jucătorii care pleacă de la FCSB în această vară! "Nu se discută nimic altceva"

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 11:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali a anunţat care sunt jucătorii care pleacă de la FCSB în această vară! "Nu se discută nimic altceva"

Hepta

Gigi Becali renunţă la doi jucători

Ionuţ Panţiru este cel care a scăpat de furia lui Gigi Becali. După ce a fost pariul patronului, în 2019, el intrase recent în dizgraţiile omului de afaceri care plătise 200.000 de euro pentru el. Totuşi, titular pe postul de fundaş stânga rămâne Risto Radunovic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Soiledis şi Stan pleacă. Atât. În rest, nu am nicio treabă. Ce treabă am eu cu Panţiru? Sper să îşi revină. Nu mă gândesc acum la plecare de jucători. Singurul lucru este numai campionat şi atât. Nu se discută nimic altceva. Nici sosiri, nici plecări", a spus Gigi Becali, pentru AS.ro. 

Aristidis Soiledis se poate umple de bani

Aristidis Soiledis și-a găsit echipă în Emirate şi va pleca pe un salariu uriaş. El ar urma să încaseze 350.000 de euro pe sezon la noua sa echipă. Apărătorul stânga poate semna oricând noul angajament, fiind în ultimele șase luni de contract cu FCSB.

Soiledis câștigă 10.000 de euro pe lună la FCSB. El n-a jucat decât un singur meci în acest sezon de Liga 1. Se întâmpla în eșecul surprinzător de la Poli Iași, 2-5 în septembrie.

Grecul este la FCSB din vara lui 2019, când Gigi Becali îl transfera de la Botoșani pentru 75.000 de euro. În total, a bifat 22 de apariții în tricoul roș-albaștrilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și