Închide meniul

"Nu-l văd atât de matur!" Critici pentru Florinel Coman, după scandalul permisului de conducere obţinut în Ucraina: "A greşit, trebuie ajutat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 20:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

"Nu-l văd atât de matur!" Critici pentru Florinel Coman, după scandalul permisului de conducere obţinut în Ucraina: "A greşit, trebuie ajutat!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman este una dintre perlele lui Gigi Becali

Starul celor de la FCSB a fost prins cu 165 de kilometri pe autostradă, le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere obţinut în Ucraina şi a stârnit suspiciuni că este fals.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A greşit, trebuie ajutat, trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mai responsabil şi el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte uşor să fie influenţat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înţelepţi, foarte buni", a spus Ioan Ovidiu Sabău la Looksport.

Sabău crede că evoluţia carierei lui Florinel Coman depinde foarte mult şi de partenera de viaţă. Ioana Timofeciuc este iubita starului de la FCSB şi o prezenţă constantă în mediul virtual. De altfel, cei doi s-au relaxat la munte după ce Coman a fost implicat în scandalul cu permisul de conducere, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. 

"Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile", a mai spus Ioan Ovidiu Sabău. 

Ce le-a spus Florinel Coman anchetatorilor despre permisul de conducere din Ucraina

Poliția a deschis o anchetă și i-a promis lui Florinel Coman o pedeapsă mai blândă, dacă va colabora pentru descoperirea rețelei care furnizează acte false în România, mai ales în zona Moldovei.

Reclamă

Primul lucru care a atras atenția polițiștilor a fost prezența mai multor categorii pe permisul arătat de Florinel Coman, care ar fi avut dreptul să conducă inclusiv autovehicule cu remorcă. Coman a recunoscut că este vorba despre un permis din Ucraina într-o intervenție la Observator. Gigi Becali și-a arătat sprijinul față de tânărul fotbalist și a dezvăluit că acesta tremura de teama unei pedepse cu închisoarea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și