Închide meniul

"Nu-l văd atât de matur!" Critici pentru Florinel Coman, după scandalul permisului de conducere obţinut în Ucraina: "A greşit, trebuie ajutat!"

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 20:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

"Nu-l văd atât de matur!" Critici pentru Florinel Coman, după scandalul permisului de conducere obţinut în Ucraina: "A greşit, trebuie ajutat!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman este una dintre perlele lui Gigi Becali

  • Florinel Coman, criticat după scandalul permisului de conducere
  • Ce i se reproşează lui "Mbappe"

Starul celor de la FCSB a fost prins cu 165 de kilometri pe autostradă, le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere obţinut în Ucraina şi a stârnit suspiciuni că este fals.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A greşit, trebuie ajutat, trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mai responsabil şi el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte uşor să fie influenţat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înţelepţi, foarte buni", a spus Ioan Ovidiu Sabău la Looksport.

Sabău crede că evoluţia carierei lui Florinel Coman depinde foarte mult şi de partenera de viaţă. Ioana Timofeciuc este iubita starului de la FCSB şi o prezenţă constantă în mediul virtual. De altfel, cei doi s-au relaxat la munte după ce Coman a fost implicat în scandalul cu permisul de conducere, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. 

Reclamă

"Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile", a mai spus Ioan Ovidiu Sabău. 

Ce le-a spus Florinel Coman anchetatorilor despre permisul de conducere din Ucraina

Poliția a deschis o anchetă și i-a promis lui Florinel Coman o pedeapsă mai blândă, dacă va colabora pentru descoperirea rețelei care furnizează acte false în România, mai ales în zona Moldovei.

Reclamă

Primul lucru care a atras atenția polițiștilor a fost prezența mai multor categorii pe permisul arătat de Florinel Coman, care ar fi avut dreptul să conducă inclusiv autovehicule cu remorcă. Coman a recunoscut că este vorba despre un permis din Ucraina într-o intervenție la Observator. Gigi Becali și-a arătat sprijinul față de tânărul fotbalist și a dezvăluit că acesta tremura de teama unei pedepse cu închisoarea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”