Închide meniul

Moment uluitor la Dinamo! I-au lipit o cruce pe uşă lui Gevaro Nepomuceno. "Rest in peace!" Jucătorii au fost imediat pedepsiţi. Prima reacţia a clubului

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 12:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Moment uluitor la Dinamo! I-au lipit o cruce pe uşă lui Gevaro Nepomuceno. "Rest in peace!" Jucătorii au fost imediat pedepsiţi. Prima reacţia a clubului

Hepta

Glume macabre la Dinamo

După meciul foarte slab făcut contra giurgiuvenilor, Gevaro Nepomuceno a fost şocat de mesajul pe care l-a găsit pe uşa camerei de la hotel, susţine gsp.ro. Creţu şi Mihaiu au lipit pe uşă o cruce şi au scris şi "RIP" (n.r. – Rest in peace / Odihnește-te în pace).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evident, gluma nu a fost gustată de Nepomuceno şi cei doi tineri au ajuns la echipa a doua. Acolo s-au antrenat timp de 10 zile şi nu au făcut parte din lot pentru meciul cu Viitorul (0-5). Totuşi, ei au fost reprimiţi pentru duelul cu Voluntari. 

Creţu şi Mihaiu, reprimiţi la prima echipă a lui Dinamo

"A fost un incident de acest gen, da. Ei spun că a fost o glumă între ei. Au fost trimiși zece zile la echipa a doua, dar s-au și întors între timp. Nu se face așa ceva într-un loc public, mai ales că cei de la Phoenicia ne-au ajutat în aceste momente dificile ale clubului. E un hotel de patru stele, sunt și alți clienți acolo. 

Nu eram la cămin, nu eram la Săftica sau în vreun cantonament, cum se făcea pe vremuri. Plus că nu se fac glume cu cruci și astfel de lucruri macabre. Oricum, nu asta e problema lui Dinamo în momentul de față", a spus Mario Nicolae, pentru sursa citată.

Ionuţ Negoiţă, lovitură devastatoare pentru Dinamo

Dinamo nu scapă de probleme. Ionuț Negoiță, fostul acționar din Ștefan cel Mare, a cerut de urgență evacuarea conducerii clubului din hotelul RIN pe care îl deţine.

Reclamă

Dinamo a fost somată de Ionuț Negoiță să părăsească actualul sediu al clubului, hotelul RIN. Dinamoviștii au timp până pe 3 martie să părăsească birourile din clădirea fostului acționar.

Conducerea administrativă a lui Dinamo avea sediul la hotelul RIN din noiembrie 2016. Dacă nu vor respecta ultimatum setat de Negoiță, "câinii" vor fi alungați în plină stradă. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și