Închide meniul

Moment uluitor la Dinamo! I-au lipit o cruce pe uşă lui Gevaro Nepomuceno. "Rest in peace!" Jucătorii au fost imediat pedepsiţi. Prima reacţia a clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 12:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Moment uluitor la Dinamo! I-au lipit o cruce pe uşă lui Gevaro Nepomuceno. "Rest in peace!" Jucătorii au fost imediat pedepsiţi. Prima reacţia a clubului

Hepta

Glume macabre la Dinamo

După meciul foarte slab făcut contra giurgiuvenilor, Gevaro Nepomuceno a fost şocat de mesajul pe care l-a găsit pe uşa camerei de la hotel, susţine gsp.ro. Creţu şi Mihaiu au lipit pe uşă o cruce şi au scris şi "RIP" (n.r. – Rest in peace / Odihnește-te în pace).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evident, gluma nu a fost gustată de Nepomuceno şi cei doi tineri au ajuns la echipa a doua. Acolo s-au antrenat timp de 10 zile şi nu au făcut parte din lot pentru meciul cu Viitorul (0-5). Totuşi, ei au fost reprimiţi pentru duelul cu Voluntari. 

Creţu şi Mihaiu, reprimiţi la prima echipă a lui Dinamo

"A fost un incident de acest gen, da. Ei spun că a fost o glumă între ei. Au fost trimiși zece zile la echipa a doua, dar s-au și întors între timp. Nu se face așa ceva într-un loc public, mai ales că cei de la Phoenicia ne-au ajutat în aceste momente dificile ale clubului. E un hotel de patru stele, sunt și alți clienți acolo. 

Nu eram la cămin, nu eram la Săftica sau în vreun cantonament, cum se făcea pe vremuri. Plus că nu se fac glume cu cruci și astfel de lucruri macabre. Oricum, nu asta e problema lui Dinamo în momentul de față", a spus Mario Nicolae, pentru sursa citată.

Ionuţ Negoiţă, lovitură devastatoare pentru Dinamo

Dinamo nu scapă de probleme. Ionuț Negoiță, fostul acționar din Ștefan cel Mare, a cerut de urgență evacuarea conducerii clubului din hotelul RIN pe care îl deţine.

Reclamă

Dinamo a fost somată de Ionuț Negoiță să părăsească actualul sediu al clubului, hotelul RIN. Dinamoviștii au timp până pe 3 martie să părăsească birourile din clădirea fostului acționar.

Conducerea administrativă a lui Dinamo avea sediul la hotelul RIN din noiembrie 2016. Dacă nu vor respecta ultimatum setat de Negoiță, "câinii" vor fi alungați în plină stradă. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și