Închide meniul

EXCLUSIV | Condiţia pusă de Gigi Becali pentru ca FCSB să joace în Ghencea: "Să mă sune şi să îmi spună: ‘Te rog eu să joci, dacă vrei’! Dacă nu îmi zice, nu joc!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 20:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

EXCLUSIV | Condiţia pusă de Gigi Becali pentru ca FCSB să joace în Ghencea: "Să mă sune şi să îmi spună: Te rog eu să joci, dacă vrei! Dacă nu îmi zice, nu joc!" 

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a pus o condiţie pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Becali a anunţat că este dispus să lase FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea. Becali pune condiţii ca să accepte o astfel de propunere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Unde să joc în Ghencea?! Joc în Ghencea într-o ţară normală. Pentru ce-mi trebuie scandaluri? Joc în Ghencea dacă îmi zice ministrul Apărării. Să mă sune şi să îmi spună: 'Domnul Becali, te rog eu să joci, dacă vrei, în Ghencea'. Dacă nu îmi zice, nu joc. Ce-mi trebuie balamuc?! Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt", a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro. 

Becali ar putea nevoit să mute echipa în Ghencea. Principala variantă de stadion pentru patronul FCSB este "Arcul de Triumf", însă Federaţia de Rugby nu este de acord să îi lase pe Coman şi Tănase să dea acolo goluri în Liga 1.

"Nici acolo să nu mă lase?! Ăia nu vor că nu ştiu ce, ăia nu vor la rugby. Fiecare se face stăpân pe banii statului", a mai spus Becali.

Gigi Becali a continuat războiul cu şi CSA Steaua

Gigi Becali continuă războiul cu cei de la CSA Steaua. Patronul FCSB spune că nivelul salariul este unul mare pentru nivelul Ligii a treia. Mai mult, Becali a susţinut că Opriţa, antrenorul celor de la CSA Steaua, este mai bine plătit decât Toni Petrea. 

Reclamă

"Fraudă! Fraudă din banii publici. Numai aşa, din duşmănie şi răutate, pentru un om care se numeşte Gigi Becali care dă totul României. Eu dau tot ce am eu numai ţării mele! Dracii împotriva mea", a mai spus Becali. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și