Închide meniul

Justin Ştefan îi dă replica lui Sorin Cârţu! Cum a reacţionat după ce a fost numit ”avocat care judeca divorțuri”

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 12:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Justin Ştefan îi dă replica lui Sorin Cârţu! Cum a reacţionat după ce a fost numit ”avocat care judeca divorțuri”

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Justin Ştefan îi dă replica lui Sorin Cârţu

Replica lui Justin Ştefan a venit pe reţelele de socializare. Oficialul Ligii a rămas diplomat şi l-a asigurat pe "Sorinnacio" că se luptă pentru implementarea arbitrajului video. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când Sorin Cârțu făcea spectacol în tricoul Universității Craiova, nu eram încă născut. Când s-a retras, eram la școală, prea mic să înțeleg că geniul și fotbalul se pot întâlni, uneori, într-un om dedicat și destinat să uimească. Am văzut, însă, în ani, imagini care mi-au confirmat gândul de mai sus: Sorin Cârțu a fost un fotbalist de geniu. Apoi, un mare antrenor, a cărui carieră am urmărit-o.

Azi, e președintele Universității Craiova. Într-o zi, cred, va fi iar campion, cum a fost ca jucător și antrenor. Și el, și suporterii Științei, poate cei mai încercați și mai fierbinți dintre români, cum spune imnul, merită asta!

Fără să fi jucat fotbal, cum spune domnul Cârțu, îl asigur de respectul meu, de admirația necondiționată și de stima mea sinceră pentru un om uriaș și pentru suporterii unui club mare. Fără să fi jucat fotbal, dar cu studii juridice, cu o experiență de 15 ani în FRF, cluburi și LPF, îi asigur, cu aceeași credință în valori, că pentru ele mă bat.

Pentru că echipele care demonstrează pe teren să nu mai fie doborâte de arbitraje șmecherești, pentru introducerea VAR, pentru reguli și fair-play.

Reclamă

Da, sunt avocatul acestor idei și rămân admiratorul marilor valori. Icoanele Universității Craiova sunt între ele. Sunt doar un avocat, da, domnule președinte, dar vă asigur, doar al Fotbalului. Cu 'F' mare!” a scris Justin Ştefan pe Facebook.

Preşedintele Universităţii Craiova a cerut de urgenţă introducerea sistemului VAR în România şi a pus tunurile pe secretarul general al LPF, pe care l-a numit ''avocat care judeca divorțuri și cui i se dă mileul după partaj”.

Reclamă 4 / 0/3

VAR, un vis interzis! Iuliu Mureşan: ''Nu se doreşte!''

FRF și LPF se află în plin război din cauza sistemului VAR, iar Iuliu Mureşan, fostul conducător de la CFR Cluj, este de părere că implementarea acestuia rămâne un vis interzis.

"Așa e în fotbalul românesc. Avem nevoie de el să corecteze greșelile și să oprească orice fel de discuție. Arbitrii fac greșeli mari, dar după cum văd eu, parcă nu se dorește. Nimeni nu vrea să plătească niște bani, atât implementarea lui, aparatura, dar și costurile suplimentare de la fiecare etapă.

Echipele n-ar vrea să dea din banii lor, Federația nu știu dacă e obligată să implementeze și oricum nu au bani mulți, LPF iar n-are bani, deci e o problemă financiară. Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura și ar accepta", a declarat Iuliu Mureșan pentru as.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și