Închide meniul

Justin Ştefan îi dă replica lui Sorin Cârţu! Cum a reacţionat după ce a fost numit ”avocat care judeca divorțuri”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 12:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Justin Ştefan îi dă replica lui Sorin Cârţu! Cum a reacţionat după ce a fost numit ”avocat care judeca divorțuri”

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Justin Ştefan îi dă replica lui Sorin Cârţu

Replica lui Justin Ştefan a venit pe reţelele de socializare. Oficialul Ligii a rămas diplomat şi l-a asigurat pe "Sorinnacio" că se luptă pentru implementarea arbitrajului video. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când Sorin Cârțu făcea spectacol în tricoul Universității Craiova, nu eram încă născut. Când s-a retras, eram la școală, prea mic să înțeleg că geniul și fotbalul se pot întâlni, uneori, într-un om dedicat și destinat să uimească. Am văzut, însă, în ani, imagini care mi-au confirmat gândul de mai sus: Sorin Cârțu a fost un fotbalist de geniu. Apoi, un mare antrenor, a cărui carieră am urmărit-o.

Azi, e președintele Universității Craiova. Într-o zi, cred, va fi iar campion, cum a fost ca jucător și antrenor. Și el, și suporterii Științei, poate cei mai încercați și mai fierbinți dintre români, cum spune imnul, merită asta!

Fără să fi jucat fotbal, cum spune domnul Cârțu, îl asigur de respectul meu, de admirația necondiționată și de stima mea sinceră pentru un om uriaș și pentru suporterii unui club mare. Fără să fi jucat fotbal, dar cu studii juridice, cu o experiență de 15 ani în FRF, cluburi și LPF, îi asigur, cu aceeași credință în valori, că pentru ele mă bat.

Pentru că echipele care demonstrează pe teren să nu mai fie doborâte de arbitraje șmecherești, pentru introducerea VAR, pentru reguli și fair-play.

Reclamă

Da, sunt avocatul acestor idei și rămân admiratorul marilor valori. Icoanele Universității Craiova sunt între ele. Sunt doar un avocat, da, domnule președinte, dar vă asigur, doar al Fotbalului. Cu 'F' mare!” a scris Justin Ştefan pe Facebook.

Preşedintele Universităţii Craiova a cerut de urgenţă introducerea sistemului VAR în România şi a pus tunurile pe secretarul general al LPF, pe care l-a numit ''avocat care judeca divorțuri și cui i se dă mileul după partaj”.

Reclamă 4 / 0/3

VAR, un vis interzis! Iuliu Mureşan: ''Nu se doreşte!''

FRF și LPF se află în plin război din cauza sistemului VAR, iar Iuliu Mureşan, fostul conducător de la CFR Cluj, este de părere că implementarea acestuia rămâne un vis interzis.

"Așa e în fotbalul românesc. Avem nevoie de el să corecteze greșelile și să oprească orice fel de discuție. Arbitrii fac greșeli mari, dar după cum văd eu, parcă nu se dorește. Nimeni nu vrea să plătească niște bani, atât implementarea lui, aparatura, dar și costurile suplimentare de la fiecare etapă.

Echipele n-ar vrea să dea din banii lor, Federația nu știu dacă e obligată să implementeze și oricum nu au bani mulți, LPF iar n-are bani, deci e o problemă financiară. Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura și ar accepta", a declarat Iuliu Mureșan pentru as.ro.

Recomandări
  • Justin Ştefan îi răspunde lui Sorin Cârţu
  • Secretarul general al LPF a vorbit despre implementarea sistemului VAR

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și