Închide meniul

Florinel Coman primeşte o lecţie de viaţă! Un idol al tribunelor din Ghencea anunţă: ”Mă conduce soţia!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 12:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Florinel Coman primeşte o lecţie de viaţă! Un idol al tribunelor din Ghencea anunţă: Mă conduce soţia!

AS.ro

Florinel Coman primeşte o lecţie de viaţă

Fotbalistul FCSB a fost în centrul atenţiei în ultima perioadă din cauza escapadei în urma căruia a ieşit un întreg scandal. Permisul acestuia a fost obţinut în Ucraina şi a stârnit numeroase suspiciuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre cazul lui "Mbappe" Coman, Alex Bourceanu (35 ani), fostul căpitan al roş-albaştrilor, a surprins. Acesta recunoaşte că nu are carnet de conducere, iar soţia sa este la volan în momentele în care trebuie să se deplaseze în diverse locaţii.

''Tocmai pentru că am fost în aceeași situație, eu nu o să comentez niciodată viața privată a unui jucător. Ce pot să spun eu este că fotbalul pe care îl joacă Florinel Coman îmi place și sunt convins că dacă nu va fi accidentat va juca din ce în ce mai bine, va reveni și cu goluri, cu loviturile libere cu care ne-a încântat în ultimii ani.

Alex Bourceanu: ''Nu am dat niciodată pentru permis''

Eu nu am carnet de conducere, nu am dat niciodată, nu m-am urcat niciodată la volan. Nu comentez viața privată a lui Florinel Coman! Dacă e nevoie să mă conducă (n.r. soția)… De obicei vin cu Uber-ul, dar în dimineața asta m-a adus ea. S-a trezit cam greu, era să întârzii, dar am reușit (n.r. râde).'' a declarat ''Gladiatorul'' pentru ProSport.

Chiar dacă Coman a fost pus la zid în ultima perioadă, Bourceanu are încredere în ''perla'' lui Becali, pe care îl consideră un fotbalist care face faţă în faţa criticilor. Asta chiar dacă are un sezon extrem de slab, la FCSB, având doar două goluri marcate, în 20 de meciuri, în toate competiţiile. 

Reclamă

''Cred că noua generație e mai puternică, cel puțin decât mine, din punct de vedere psihologic. Coman, cel puțin, sigur se descurcă. Nu îl cunosc decât fugitiv, dar la o vedere superficială, Coman se descurcă'' crede fostul stelist.

Răzvan Raţ nu îl crede pe Florinel Coman

Fostul internaţional a stat între 2003 şi 2013 la Doneţk şi este surprins de scandalul în care a fost implicat Florinel Coman. Fostul jucător al lui Şahtior nu înţelege cum a ajuns "perla" lui Gigi Becali să obţină permis de conducere în Ucraina.

"Nu mi-e cunoscuta practica permiselor false din Ucraina, e prima dată când aud aşa ceva. Poate genul ăsta de lucruri se întâmplă, dar eu nu ştiam de ele. Ce e cert este că e aproape imposibil să obţii un permis, atâta vreme cât nu stai în ţară. Trebuie să ai şedere sau permis de rezidenţă", a declarat Răzvan Raţ pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și