Închide meniul

Florinel Coman primeşte o lecţie de viaţă! Un idol al tribunelor din Ghencea anunţă: ”Mă conduce soţia!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 12:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Florinel Coman primeşte o lecţie de viaţă! Un idol al tribunelor din Ghencea anunţă: Mă conduce soţia!

AS.ro

Florinel Coman primeşte o lecţie de viaţă

Fotbalistul FCSB a fost în centrul atenţiei în ultima perioadă din cauza escapadei în urma căruia a ieşit un întreg scandal. Permisul acestuia a fost obţinut în Ucraina şi a stârnit numeroase suspiciuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre cazul lui "Mbappe" Coman, Alex Bourceanu (35 ani), fostul căpitan al roş-albaştrilor, a surprins. Acesta recunoaşte că nu are carnet de conducere, iar soţia sa este la volan în momentele în care trebuie să se deplaseze în diverse locaţii.

''Tocmai pentru că am fost în aceeași situație, eu nu o să comentez niciodată viața privată a unui jucător. Ce pot să spun eu este că fotbalul pe care îl joacă Florinel Coman îmi place și sunt convins că dacă nu va fi accidentat va juca din ce în ce mai bine, va reveni și cu goluri, cu loviturile libere cu care ne-a încântat în ultimii ani.

Alex Bourceanu: ''Nu am dat niciodată pentru permis''

Eu nu am carnet de conducere, nu am dat niciodată, nu m-am urcat niciodată la volan. Nu comentez viața privată a lui Florinel Coman! Dacă e nevoie să mă conducă (n.r. soția)… De obicei vin cu Uber-ul, dar în dimineața asta m-a adus ea. S-a trezit cam greu, era să întârzii, dar am reușit (n.r. râde).'' a declarat ''Gladiatorul'' pentru ProSport.

Chiar dacă Coman a fost pus la zid în ultima perioadă, Bourceanu are încredere în ''perla'' lui Becali, pe care îl consideră un fotbalist care face faţă în faţa criticilor. Asta chiar dacă are un sezon extrem de slab, la FCSB, având doar două goluri marcate, în 20 de meciuri, în toate competiţiile. 

Reclamă

''Cred că noua generație e mai puternică, cel puțin decât mine, din punct de vedere psihologic. Coman, cel puțin, sigur se descurcă. Nu îl cunosc decât fugitiv, dar la o vedere superficială, Coman se descurcă'' crede fostul stelist.

Răzvan Raţ nu îl crede pe Florinel Coman

Fostul internaţional a stat între 2003 şi 2013 la Doneţk şi este surprins de scandalul în care a fost implicat Florinel Coman. Fostul jucător al lui Şahtior nu înţelege cum a ajuns "perla" lui Gigi Becali să obţină permis de conducere în Ucraina.

"Nu mi-e cunoscuta practica permiselor false din Ucraina, e prima dată când aud aşa ceva. Poate genul ăsta de lucruri se întâmplă, dar eu nu ştiam de ele. Ce e cert este că e aproape imposibil să obţii un permis, atâta vreme cât nu stai în ţară. Trebuie să ai şedere sau permis de rezidenţă", a declarat Răzvan Raţ pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alex Bourceanu nu are permis de conducere
  • "Gladiatorul" comentează situaţia lui Florinel Coman

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și