Închide meniul

"E jucător de FCSB!" Gigi Becali se poate bate pentru un super-atacant cu CFR Cluj: "A demonstrat că merită! Mulţi îl privesc ca pe o afacere"

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 21:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
"E jucător de FCSB!" Gigi Becali se poate bate pentru un super-atacant cu CFR Cluj: "A demonstrat că merită! Mulţi îl privesc ca pe o afacere"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Niciunul dintre cei doi nu a confirmat la FCSB. Sergiu Buş a plecat în Coreea de Sud, în timp ce Alexandru Buziuc a rămas la echipă, însă este pe lista neagră a lui Becali. Nici Ante Vukusic, atacantul croat adus în această iarnă la FCSB, nu se află într-o postură confortabilă. Nu a reuşit să dea gol, iar Becali pare că şi-a pierdut răbdarea şi cu el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali poate aduce un nou atacant la vară. Cephas Malele (27 de ani) este noua senzaţie din Liga 1. Atacantul a marcat 8 goluri pentru FC Argeş în cele 18 meciuri jucate în Liga 1. Atacantul născut în Angola este deja propus marilor rivale din Liga 1. 

Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Looksport

Cephas Malele mai are contract cu FC Argeş până în vară. Şi Craiova s-a interesat de Malele, după evoluţia fantastică din acest sezon.

"Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”, a spus şi Daniel Stanciu pentru sursa mai sus citată. 

Reclamă

Ion Vlădoiu speră ca Cephas Malele să continue la FC Argeş

Jean Vlădoiu speră ca atacantul cotat la 400.000 de euro să rămână la Piteşti! "El mai are contract până la vară, dar sunt șanse mari să rămână la FC Argeș. Am avut discuții, este fericit aici, sunt șanse să semneze cu noi", a spus preşedintele piteştenilor, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și