Închide meniul

"E jucător de FCSB!" Gigi Becali se poate bate pentru un super-atacant cu CFR Cluj: "A demonstrat că merită! Mulţi îl privesc ca pe o afacere"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 21:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

"E jucător de FCSB!" Gigi Becali se poate bate pentru un super-atacant cu CFR Cluj: "A demonstrat că merită! Mulţi îl privesc ca pe o afacere"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Niciunul dintre cei doi nu a confirmat la FCSB. Sergiu Buş a plecat în Coreea de Sud, în timp ce Alexandru Buziuc a rămas la echipă, însă este pe lista neagră a lui Becali. Nici Ante Vukusic, atacantul croat adus în această iarnă la FCSB, nu se află într-o postură confortabilă. Nu a reuşit să dea gol, iar Becali pare că şi-a pierdut răbdarea şi cu el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali poate aduce un nou atacant la vară. Cephas Malele (27 de ani) este noua senzaţie din Liga 1. Atacantul a marcat 8 goluri pentru FC Argeş în cele 18 meciuri jucate în Liga 1. Atacantul născut în Angola este deja propus marilor rivale din Liga 1. 

Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Looksport

Cephas Malele mai are contract cu FC Argeş până în vară. Şi Craiova s-a interesat de Malele, după evoluţia fantastică din acest sezon.

"Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”, a spus şi Daniel Stanciu pentru sursa mai sus citată. 

Reclamă

Ion Vlădoiu speră ca Cephas Malele să continue la FC Argeş

Jean Vlădoiu speră ca atacantul cotat la 400.000 de euro să rămână la Piteşti! "El mai are contract până la vară, dar sunt șanse mari să rămână la FC Argeș. Am avut discuții, este fericit aici, sunt șanse să semneze cu noi", a spus preşedintele piteştenilor, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și