Închide meniul

Octavian Popescu, pierderea uriaşă a Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, noi detalii despre greşeala enormă făcută de olteni

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 6:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Octavian Popescu, pierderea uriaşă a Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, noi detalii despre greşeala enormă făcută de olteni

Sport Pictures via Hepta

Octavian Popescu a plecat de la Craiova la FCSB

"Octavian Popescu n-a fost niciodată jucătorul nostru, el a fost împrumutat la Universitatea Craiova cu clauză de cumpărare. Colegii mei de la administrativ au făcut o greșeală birocratică, toată lumea a fost de acord , de la cel mai la cel mai mare, că jucătorul merita să rămână la Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: E fals că nu l-am lăsat la națională pe Octavian Popescu

Dar nu i s-a făcut contract pe perioada următoare. Era o chestie obligatorie atunci când e vorba de un împrumut cu opțiune de cumpărare. E fals că nu l-am lăsat la națională, nu e vreun club care să facă asta. Nu ai voie să nu lași la echipa națională un jucător convocat în datele stabilite.

E vorba de altceva – oamenii de acolo au vrut să-l vadă extra, dar extra noi nu trimitem pe nimeni la astfel de acțiuni", a spus Rotaru, citat de digisport.ro. 

Universitatea Craiova l-a pedepsit pe Octavian Popescu

Oltenii nu l-au lăsat să meargă la convocările echipelor naţionale, asta chiar dacă scrisorile de la FRF ajungeau des pe adresa clubului. Asta doar pentru că mijlocaşul nu prelungea contractul. Ajuns la FCSB, lucrurile s-au schimbat, iar Becali i-a îndeplinit toate poftele.

Între timp, cota lui s-a mărit de 7 ori, ajungând la 350.000. El a debutat pe 20 septembrie 2020 pentru rol-albaştri, în meciul cu FC Argeş, câştigat cu 3-0 de FCSB. De atunci, el a adunat 19 partide în Liga 1, marcând un gol şi oferind şi 6 pase decisive.

Reclamă

"Sincer să fiu, nici nu mă așteptam să joc. M-au chemat la echipă după meciul cu CSA, din Liga a 3-a. Am primit mesaj să mă prezint la masă alături de echipa mare și așa am intrat în programul echipei. La pauza meciului cu FC Argeș, când antrenorul mi-a spus că voi intra pe teren, recunosc faptul că m-am emoționat. Era ceva la care nu mă așteptam, dar am încercat să-mi direcționez emoțiile către ceea ce aveam de făcut în teren. Și cred că am intrat destul de bine și fără frică", a spus Popescu, pentru lpf.ro.

Octavian Popescu locuieşte în Baza Sportivă din Berceni

Chiar dacă e lăudat de toată lumea şi e considerat produsul de zeci de milioane de euro al roş-albaştrilor, mijlocaşul de 18 ani locuieşte la Baza Sportivă din Berceni a lui Gigi Becali. Asta chiar dacă are un salariu lunar de 4.000 de euro şi o clauză de reziliere a contractului de 60 de milioane de euro.

"Eu locuiesc în Baza Sportivă FCSB și dedic cea mai mare parte a timpului pregătirii. Dimineața mă prezint la micul dejun alături de colegii mei, apoi avem antrenament, refacere, mănânc la prânz și apoi merg înapoi în cameră, unde mă odihnesc. Seara ies cu Ovidiu Perianu în oraș, mâncăm, mai facem cumpărături. Ceea ce face orice om normal. Nu e cazul să mă numiți vedetă, sunt un tânăr jucător și atât!", a adăugat "perla" lui Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și