Închide meniul

Octavian Popescu, pierderea uriaşă a Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, noi detalii despre greşeala enormă făcută de olteni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 6:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Octavian Popescu, pierderea uriaşă a Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, noi detalii despre greşeala enormă făcută de olteni

Sport Pictures via Hepta

Octavian Popescu a plecat de la Craiova la FCSB

"Octavian Popescu n-a fost niciodată jucătorul nostru, el a fost împrumutat la Universitatea Craiova cu clauză de cumpărare. Colegii mei de la administrativ au făcut o greșeală birocratică, toată lumea a fost de acord , de la cel mai la cel mai mare, că jucătorul merita să rămână la Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: E fals că nu l-am lăsat la națională pe Octavian Popescu

Dar nu i s-a făcut contract pe perioada următoare. Era o chestie obligatorie atunci când e vorba de un împrumut cu opțiune de cumpărare. E fals că nu l-am lăsat la națională, nu e vreun club care să facă asta. Nu ai voie să nu lași la echipa națională un jucător convocat în datele stabilite.

E vorba de altceva – oamenii de acolo au vrut să-l vadă extra, dar extra noi nu trimitem pe nimeni la astfel de acțiuni", a spus Rotaru, citat de digisport.ro. 

Universitatea Craiova l-a pedepsit pe Octavian Popescu

Oltenii nu l-au lăsat să meargă la convocările echipelor naţionale, asta chiar dacă scrisorile de la FRF ajungeau des pe adresa clubului. Asta doar pentru că mijlocaşul nu prelungea contractul. Ajuns la FCSB, lucrurile s-au schimbat, iar Becali i-a îndeplinit toate poftele.

Între timp, cota lui s-a mărit de 7 ori, ajungând la 350.000. El a debutat pe 20 septembrie 2020 pentru rol-albaştri, în meciul cu FC Argeş, câştigat cu 3-0 de FCSB. De atunci, el a adunat 19 partide în Liga 1, marcând un gol şi oferind şi 6 pase decisive.

Reclamă

"Sincer să fiu, nici nu mă așteptam să joc. M-au chemat la echipă după meciul cu CSA, din Liga a 3-a. Am primit mesaj să mă prezint la masă alături de echipa mare și așa am intrat în programul echipei. La pauza meciului cu FC Argeș, când antrenorul mi-a spus că voi intra pe teren, recunosc faptul că m-am emoționat. Era ceva la care nu mă așteptam, dar am încercat să-mi direcționez emoțiile către ceea ce aveam de făcut în teren. Și cred că am intrat destul de bine și fără frică", a spus Popescu, pentru lpf.ro.

Octavian Popescu locuieşte în Baza Sportivă din Berceni

Chiar dacă e lăudat de toată lumea şi e considerat produsul de zeci de milioane de euro al roş-albaştrilor, mijlocaşul de 18 ani locuieşte la Baza Sportivă din Berceni a lui Gigi Becali. Asta chiar dacă are un salariu lunar de 4.000 de euro şi o clauză de reziliere a contractului de 60 de milioane de euro.

"Eu locuiesc în Baza Sportivă FCSB și dedic cea mai mare parte a timpului pregătirii. Dimineața mă prezint la micul dejun alături de colegii mei, apoi avem antrenament, refacere, mănânc la prânz și apoi merg înapoi în cameră, unde mă odihnesc. Seara ies cu Ovidiu Perianu în oraș, mâncăm, mai facem cumpărături. Ceea ce face orice om normal. Nu e cazul să mă numiți vedetă, sunt un tânăr jucător și atât!", a adăugat "perla" lui Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Octavian Popescu e cotat de transfermarkt.de la 350.000 de euro
  • Popescu a ajuns liber de contract la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și