Închide meniul

Scene halucinante la Dinamo! Suporterii, acuzaţi că au făcut tactica pentru meciul cu Viitorul: "Au intrat în vestiar şi au dat indicaţii! L-au desfiinţat pe Jerry Gane"

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2021, 8:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Scene halucinante la Dinamo! Suporterii, acuzaţi că au făcut tactica pentru meciul cu Viitorul: "Au intrat în vestiar şi au dat indicaţii! L-au desfiinţat pe Jerry Gane"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Scene incredibile la Dinamo

Ion Marin, fost mare jucător şi antrenor la Dinamo, a făcut dezvăluiri halucinante după Dinamo – Viitorul 0-5. Acesta susţine că înaintea partidei, doi suporteri ar fi intrat în vestiar şi ar fi făcut tactica de joc. În acest context, Ion Marin spune că Jerry Gane nu mai are cum să rămână la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Și eu am auzit lucrul acesta, că au intrat doi suporteri în vestiar și și-au permis să dea indicații de joc! Pur și simplu l-au desființat pe Jerry (n.r Ionel Gane), i-au distrus personalitatea, i-au distrus autoritatea. Dacă s-a întâmplat lucrul acesta, este începutul dezastrului. N-au voie în vestiar! Ce să caute acolo? Ce să caute în vestiar?

Lasă, domnule, antrenorul în pace! Eu îl luam de mână și îl aruncam pe ușă afară! Dacă asta s-a întâmplat, Jerry nu mai poate să antreneze la Dinamo", a spus Ion Marin la Digisport

Dinamo – Viitorul 0-5! "Câinii", umiliţi de echipa lui Rednic

Dinamo s-a făcut de râs cu Viitorul, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. Revenit în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic nu i-a dat nicio şansă echipei alături de care a câştigat titlul atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Constănţenii au început perfect meciul şi au condus cu 2-0 încă din primul sfert de oră. Viitorul a mai marcat o dată până la pauză, prin George Ganea, şi s-a descătuşat pe final. Andrei Ciobanu a reuşit "dubla", iar Tsoumou a înscris la debut.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor Vezi toate știrile
Citește și