Închide meniul

Scene halucinante la Dinamo! Suporterii, acuzaţi că au făcut tactica pentru meciul cu Viitorul: "Au intrat în vestiar şi au dat indicaţii! L-au desfiinţat pe Jerry Gane"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2021, 8:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Scene halucinante la Dinamo! Suporterii, acuzaţi că au făcut tactica pentru meciul cu Viitorul: "Au intrat în vestiar şi au dat indicaţii! L-au desfiinţat pe Jerry Gane"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Scene incredibile la Dinamo

Ion Marin, fost mare jucător şi antrenor la Dinamo, a făcut dezvăluiri halucinante după Dinamo – Viitorul 0-5. Acesta susţine că înaintea partidei, doi suporteri ar fi intrat în vestiar şi ar fi făcut tactica de joc. În acest context, Ion Marin spune că Jerry Gane nu mai are cum să rămână la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Și eu am auzit lucrul acesta, că au intrat doi suporteri în vestiar și și-au permis să dea indicații de joc! Pur și simplu l-au desființat pe Jerry (n.r Ionel Gane), i-au distrus personalitatea, i-au distrus autoritatea. Dacă s-a întâmplat lucrul acesta, este începutul dezastrului. N-au voie în vestiar! Ce să caute acolo? Ce să caute în vestiar?

Lasă, domnule, antrenorul în pace! Eu îl luam de mână și îl aruncam pe ușă afară! Dacă asta s-a întâmplat, Jerry nu mai poate să antreneze la Dinamo", a spus Ion Marin la Digisport

Dinamo – Viitorul 0-5! "Câinii", umiliţi de echipa lui Rednic

Dinamo s-a făcut de râs cu Viitorul, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. Revenit în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic nu i-a dat nicio şansă echipei alături de care a câştigat titlul atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Constănţenii au început perfect meciul şi au condus cu 2-0 încă din primul sfert de oră. Viitorul a mai marcat o dată până la pauză, prin George Ganea, şi s-a descătuşat pe final. Andrei Ciobanu a reuşit "dubla", iar Tsoumou a înscris la debut.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și