Închide meniul

Gheorghe Mulţescu, favorit să îi ia locul lui Gane după Dinamo – Viitorul 0-5! "Smurd-ul", chemat să resusciteze Dinamo după ce echipa a ajuns "caz de targă" în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2021, 5:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gheorghe Mulţescu, favorit să îi ia locul lui Gane după Dinamo – Viitorul 0-5! "Smurd-ul", chemat să resusciteze Dinamo după ce echipa a ajuns "caz de targă" în Liga 1

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Gheorghe Mulţescu este antrenorul celor de la Dinamo

Deşi l-au adus la finalul anului trecut pe Dario Bonetti în club, italianul nu este principalul favorit să îi ia locul lui Gane pe bancă. Culmea, un fost antrenor poate reveni la Dinamo. Este vorba de Gheorghe Mulţescu, cel care a antrenat echipa la finalul sezonului trecut, în ultima parte a mandatului lui Negoiţă la Dinamo, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel poreclit "Smurd-ul" este chemat, încă o dată, să vină să o resusciteze pe Dinamo. Mulţescu a fost înlocuit la începutul acestui sezon de Cortacero cu fostul selecţioner, Cosmin Contra. Mulţescu a mai antrenat-o pe Dinamo de 4 ori. 

Primul mandat al lui Mulţescu la Dinamo a fost în 1990, iar ultimul s-a încheiat chiar în acest an, când i-a lăsat locul lui Contra, după sosirea acţionarilor spanioli la cârma echipei. 

"Nu eu decid, o să avem o discuţie şi… Eu am spus că rămân atât timp cât se poate", a fost reacţia lui Jerry Gane după Dinamo – Viitorul 0-5. 

Ce spunea Gheorghe Mulţescu, după ce Contra şi-a dat demisia de la Dinamo

Numele lui Gheorghe Mulţescu a fost vehiculat şi în toamnă, în momentul în care Cosmin Contra, cel care i-a luat locul la Dinamo, a decis să plece de la echipă. Mulţescu nu era prea încântat de varianţă şi spunea că va negocia dacă i se va propune postul de antrenor principal. 

Reclamă

"Dacă primesc un telefon, mă așez la o discuție civilizată și după vedem ce se întâmplă. După discuție ce va fi e altă treabă. (…) Normal că mă confund cu istoria lui Dinamo. În primul rând nu a venit nimic (n.r. – nicio ofertă), iar în al doilea rând nu pot să mă arunc cu capul în zid. Am contribuit la salvarea echipei, acum iar să fiu pentru acest gen de probleme? Ne așezăm și vedem care o să fie datele problemei”, spunea, la acel moment, Gheorghe Mulţescu.

Dinamo, umilită de Viitorul

Dinamo s-a făcut de râs cu Viitorul, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. Revenit în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic nu i-a dat nicio şansă echipei alături de care a câştigat titlul atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Constănţenii au început perfect meciul şi au condus cu 2-0 încă din primul sfert de oră. Viitorul a mai marcat o dată până la pauză, prin George Ganea, şi s-a descătuşat pe final. Andrei Ciobanu a reuşit "dubla", iar Tsoumou a înscris la debut.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea Vezi toate știrile
Citește și