Închide meniul

Gest uriaş pentru Helmut Duckadam! Eroul de la Sevilla va avea o carte în limba germană, care va fi lansată în Austria. Care va fi titlul

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 15:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Gest uriaş pentru Helmut Duckadam! Eroul de la Sevilla va avea o carte în limba germană, care va fi lansată în Austria. Care va fi titlul

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam își lansează propria carte

Cartea va fi intitulată “Der Tormann” (Portarul) și va fi lansată pe piața din Austria. Duckadam a anunțat că o versiune în limba română va apărea ulterior. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmuth Duckadam își lansează propria carte 

“Dragi prieteni, cu mare bucurie, va anunt ca in luna martie va aparea in Austria, un roman in limba germana, despre viata si cariera mea, scris de Milan Radin, intitulat ,,Der Tormann" (Portarul) 

Ulterior, aceasta carte va fi tradusa si in limba romana, insa pana atunci, cei interesati sa o citeasca in limba germana pot face o precomanda la editura austriaca", a transmis Duckadam pe contul oficial de Facebook.

Autorul cărții, Milan Radin este unul dintre apropiații lui Helmut Duckadam. El este unul dintre dezvoltatorii brand-ului fostului mare portar român.

Reclamă

Hemult Duckadam are în prezent 61 de ani. În ultimii 10 ani, acesta a fost director de imagine la FCSB, functie la care a renunțat în vara lui 2020.

Helmut Duckadam, definitiv în istoria fotbalului

Duckadam a intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. El a apărat atunci patru lovituri de pedeapsă împotriva Barcelonei, performanță care nu a mai fost egalată.

Grație prestației sale de gală, Steaua a devenit prima echipă românească care câștigă o competiție de talie europeană. Steliștii au mai disputat finala și în 1989, dar au cedat atunci cu 4-0 în fața lui AC Milan. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și