Închide meniul

Gest uriaş pentru Helmut Duckadam! Eroul de la Sevilla va avea o carte în limba germană, care va fi lansată în Austria. Care va fi titlul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 15:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Gest uriaş pentru Helmut Duckadam! Eroul de la Sevilla va avea o carte în limba germană, care va fi lansată în Austria. Care va fi titlul

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam își lansează propria carte

Cartea va fi intitulată “Der Tormann” (Portarul) și va fi lansată pe piața din Austria. Duckadam a anunțat că o versiune în limba română va apărea ulterior. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmuth Duckadam își lansează propria carte 

“Dragi prieteni, cu mare bucurie, va anunt ca in luna martie va aparea in Austria, un roman in limba germana, despre viata si cariera mea, scris de Milan Radin, intitulat ,,Der Tormann" (Portarul) 

Ulterior, aceasta carte va fi tradusa si in limba romana, insa pana atunci, cei interesati sa o citeasca in limba germana pot face o precomanda la editura austriaca", a transmis Duckadam pe contul oficial de Facebook.

Autorul cărții, Milan Radin este unul dintre apropiații lui Helmut Duckadam. El este unul dintre dezvoltatorii brand-ului fostului mare portar român.

Reclamă

Hemult Duckadam are în prezent 61 de ani. În ultimii 10 ani, acesta a fost director de imagine la FCSB, functie la care a renunțat în vara lui 2020.

Helmut Duckadam, definitiv în istoria fotbalului

Duckadam a intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. El a apărat atunci patru lovituri de pedeapsă împotriva Barcelonei, performanță care nu a mai fost egalată.

Grație prestației sale de gală, Steaua a devenit prima echipă românească care câștigă o competiție de talie europeană. Steliștii au mai disputat finala și în 1989, dar au cedat atunci cu 4-0 în fața lui AC Milan. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Helmut Duckadam are 61 de ani
  • Când apare cartea despre Eroul de la Sevilla

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și