Închide meniul

EXCLUSIV | Formația cu cel mai bun atac a uitat să marcheze! Decizia luată de staff-ul FCSB pentru a scoate echipa din pasa proastă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 6:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
EXCLUSIV | Formația cu cel mai bun atac a uitat să marcheze! Decizia luată de staff-ul FCSB pentru a scoate echipa din pasa proastă

SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB în meciul cu Hermannstadt

Pentru a încerca să scoată echipa din pasa proastă pe care o traversează, staff-ul de la FCSB a decis ca după revenirea de la Mediaș, acolo unde roș-albaștrii au pierdut cu 0-1, în fața celor de la Hermannstadt, să scoată tot lotul la masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, cei de la FCSB au luat masa împreună, luni, la un local din București. Staff-ul roș-albaștrilor speră ca astfel să-i facă pe jucători să fie mai uniți și să înceapă din nou să câștige.

Chiar dacă nu au mai câștigat de ceva vreme, cei de la FCSB au rămas pe primul loc în Liga 1, însă au fost egalați la puncte de CFR.

Gigi Becali, avertizat că dacă se mai bagă la echipă va pierde titlu

Vasile Miriuță consideră că pasa proastă pe care o traversează cei de la FCSB i se datorează lui Gigi Becali. Tehnicianul consideră că patronul s-a băgat la echipă și de aici și rezultatele proaste.

FCSB a jucat bine, a avut rezultate, apoi a venit prima înfrângere și au început schimbările. Pe Oaidă mai trebuie să-l pună portar, că-n rest l-au plimbat pe toate posturile.

Reclamă

Lasă, mă, antrenorul ăla, pe Toni Petrea! Am văzut ce schimbări s-au făcut, nu se poate așa, cu câte trei schimbări la pauză. Așa, din cauza asta nu vor câștiga campionatul”, i-a transmis Vasile Miriuță. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și