Închide meniul

EXCLUSIV | Formația cu cel mai bun atac a uitat să marcheze! Decizia luată de staff-ul FCSB pentru a scoate echipa din pasa proastă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 6:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

EXCLUSIV | Formația cu cel mai bun atac a uitat să marcheze! Decizia luată de staff-ul FCSB pentru a scoate echipa din pasa proastă

SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB în meciul cu Hermannstadt

Pentru a încerca să scoată echipa din pasa proastă pe care o traversează, staff-ul de la FCSB a decis ca după revenirea de la Mediaș, acolo unde roș-albaștrii au pierdut cu 0-1, în fața celor de la Hermannstadt, să scoată tot lotul la masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, cei de la FCSB au luat masa împreună, luni, la un local din București. Staff-ul roș-albaștrilor speră ca astfel să-i facă pe jucători să fie mai uniți și să înceapă din nou să câștige.

Chiar dacă nu au mai câștigat de ceva vreme, cei de la FCSB au rămas pe primul loc în Liga 1, însă au fost egalați la puncte de CFR.

Gigi Becali, avertizat că dacă se mai bagă la echipă va pierde titlu

Vasile Miriuță consideră că pasa proastă pe care o traversează cei de la FCSB i se datorează lui Gigi Becali. Tehnicianul consideră că patronul s-a băgat la echipă și de aici și rezultatele proaste.

FCSB a jucat bine, a avut rezultate, apoi a venit prima înfrângere și au început schimbările. Pe Oaidă mai trebuie să-l pună portar, că-n rest l-au plimbat pe toate posturile.

Reclamă

Lasă, mă, antrenorul ăla, pe Toni Petrea! Am văzut ce schimbări s-au făcut, nu se poate așa, cu câte trei schimbări la pauză. Așa, din cauza asta nu vor câștiga campionatul”, i-a transmis Vasile Miriuță. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și