Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cele două momente în care Ovidiu Herea a vrut să se lase de fotbal. "Am zis că am trăit tot în fotbal"

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 7:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cele două momente în care Ovidiu Herea a vrut să se lase de fotbal. "Am zis că am trăit tot în fotbal"

AS.ro

Momentele în care Ovidiu Herea a vrut să renunţe la fotbal

"Sunt jucător activ, dar am vrut să mă las de două ori până acum. O dată când am plecat de la Viitorul şi a doua oară după ce am jucat alături de fratele meu, la Baloteşti", a spus Herea, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Herea, aproape să se lase de fotbal de două ori

Ovidiu Herea a petrecut doar o vară la Viitorul, fiind dat afară de Gică Hagi, în august 2017, alături de Andrei Dumitraş. El a adunat 11 meciuri pentru dobrogeni, marcând un singur gol. Apoi, a ales să joace alături de fratele lui, la Baloteşti.

"La Viitorul, am avut acea experienţă neplăcută. Am zis că am trăit tot în fotbal. A venit fratele meu şi a zis "hai să jucăm împreună!", Baloteştiul a fost singurul club care ne-a propus un contract amândurora. Erau slabe şanse să scape echipa de retrogradare, dar am reuşit asta împreună. 

Pe urmă, m-a sunat Bogdan Andone, era la Metaloglobus. M-a rugat să vin să îl ajut la Metaloglobus, nu era lotul complet, am zis "hai să o fac şi pe asta" şi dup-aia l-am luat eu pe fratele meu. Şi au trecut trei ani şi încă merge", a mai spus Herea, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. 

Reclamă

Ovidiu Herea, 6 ani şi 46 de goluri la Rapid

Cea mai bună perioadă a lui Ovidiu Herea a fost reprezentată de anii petrecuţi la Rapid (2007-2013). El a adunat 186 de apariţii în tricoul giuleştenilor, marcând şi 46 de goluri. Din 2018, el se află la Metaloglobus, club pentru care a înscris 22 de goluri. 

De asemenea, el a înscris şi un gol, în cele 3 selecţii pentru echipa naţională a României. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol la ultimul meci din Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și