Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cele două momente în care Ovidiu Herea a vrut să se lase de fotbal. "Am zis că am trăit tot în fotbal"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 7:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cele două momente în care Ovidiu Herea a vrut să se lase de fotbal. "Am zis că am trăit tot în fotbal"

AS.ro

Momentele în care Ovidiu Herea a vrut să renunţe la fotbal

"Sunt jucător activ, dar am vrut să mă las de două ori până acum. O dată când am plecat de la Viitorul şi a doua oară după ce am jucat alături de fratele meu, la Baloteşti", a spus Herea, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Herea, aproape să se lase de fotbal de două ori

Ovidiu Herea a petrecut doar o vară la Viitorul, fiind dat afară de Gică Hagi, în august 2017, alături de Andrei Dumitraş. El a adunat 11 meciuri pentru dobrogeni, marcând un singur gol. Apoi, a ales să joace alături de fratele lui, la Baloteşti.

"La Viitorul, am avut acea experienţă neplăcută. Am zis că am trăit tot în fotbal. A venit fratele meu şi a zis "hai să jucăm împreună!", Baloteştiul a fost singurul club care ne-a propus un contract amândurora. Erau slabe şanse să scape echipa de retrogradare, dar am reuşit asta împreună. 

Pe urmă, m-a sunat Bogdan Andone, era la Metaloglobus. M-a rugat să vin să îl ajut la Metaloglobus, nu era lotul complet, am zis "hai să o fac şi pe asta" şi dup-aia l-am luat eu pe fratele meu. Şi au trecut trei ani şi încă merge", a mai spus Herea, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. 

Reclamă

Ovidiu Herea, 6 ani şi 46 de goluri la Rapid

Cea mai bună perioadă a lui Ovidiu Herea a fost reprezentată de anii petrecuţi la Rapid (2007-2013). El a adunat 186 de apariţii în tricoul giuleştenilor, marcând şi 46 de goluri. Din 2018, el se află la Metaloglobus, club pentru care a înscris 22 de goluri. 

De asemenea, el a înscris şi un gol, în cele 3 selecţii pentru echipa naţională a României. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și